"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

¨Κόβει” … νερά ο Μεριβάκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πιέσεις για μια ακόμη φορά στους κακοπληρωτές ασκεί η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει τις αυξημένες, σε αριθμό, οφειλές λογαριασμών ύδρευσης.
Η ΔΕΥΑΦ καλεί τους οφειλέτες να σπεύσουν , είτε να αποπληρώσουν το σύνολο των οφειλών τους, είτε να προχωρήσουν σε διακανονισμό.
Σε διαφορετική περίπτωση  ξεκινούν οι διακοπές των υγρομέτρων σε όλο το φάσμα του Δήμου Φαρκαδόνας. Σκοπός της ΔΕΥΑΦ είναι να συγκεντρωθούν τα χρήματα που οφείλονται, σε πολλές των περιπτώσεων εδώ και αρκετούς μήνες, τα οποία αν θα συγκεντρωθούν θα βοηθήσουν στην ομαλή λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης.
Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι οι οφειλέτες μπορούν να επωφεληθούν από ρυθμιστικό μέτρο το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και για την τοπική ΔΕΥΑΦ. Σύμφωνα με το μέτρο προβλέπεται η καταβολή του 20% της οφειλής ενώ το υπόλοιπο μέρος ρυθμίζεται σε 12 μηνιαίες δόσεις με χαμηλότερο τίμημα τα 30 ευρώ.
Το μέτρο χαρακτηρίζεται συμφέρον σύμφωνα με υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΥΑΦ, μέσω του οποίου θα ξεμπλοκάρουν από τις οικονομικές υποχρεώσεις.
Σημειωτέον ότι και κατά το παρελθόν η ΔΕΥΑΦ είχε προχωρήσει σε ανάλογα μέτρα με τις διακοπές υδρομέτρων σε οφειλέτες στο σύνολο των δημοτικών διαμερισμάτων.

krinitrikalon.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν υπαρχει χειρότερος Δημαρχος στην Φαρκαδονα …ξεπέρασε και τον Παπαστεργιο στα Τρικαλα! Ούνα φάτσα ουνα ράτσα και οι δυο! Αφού ο ένας διορίζει δημοτικούς συμβούλους του αλλου στην ΔΕΥΑΦ ως γενικούς διευθυντές…ευτυχώς ομως υπάρχει και η αποκεντρωμένη διοίκηση που θα αποδώσει δικαιοσύνη! Ο Σκρεκακος μαζί με τον Παπαστεργιο πιστεύουν πως ακομη ζουνε στις εποχές Λαρκο!

  2. Για το πολυφωτογραφημένο της αριστεροδεξιας κολλητάρι του προέδρου της ΝΟΔΕ, που τον μπουγέλωσε με μπύρες ο δήμαρχός του και τώρα κάνει τουμπεκί για όλα, όπως επίσης κι εκεί που έχει τοποθετηθεί ως αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ, δε θα πει κανένας τίποτα γι αυτη τη πλέμπα της ομαδουλας;
    Η σαπίλα αυτή πρέπει να καθαρίσει από τον Κυριακο Μητσοτάκη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης