"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Άγαλμα του Χρήστου Μιχαλάκη φτιάχνει ο Αγοραστός

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η βεβαιότητα ότι ο Κ. Αγοραστός τη Δευτέρα το πρωί θα στήσει άγαλμα του Χρήστου Μιχαλάκη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο Μιχαλάκης βέβαια δεν θέλει να του στήσουν μνημείο , ομως τα προγνωστικά τον θέλουν να τινάζει την μπάγκα στον αέρα με τον αριθμό ψήφων που θα λάβει την ερχόμενη Κυριακή.

Το άγαλμα θα είναι μια ένδειξη ευγνωμοσύνης του Κώστα Αγοραστού , γιατί αν δεν ήταν ο Μιχαλάκης ξέρετε το ποσοστό θα έπαιρνε στα Τρίκαλα…..

Το άγαλμα θα τοποθετηθεί στα όρια των Νομών Λάρισας και Τρικάλων , στη γέφυρα του Πηνειού και θα είναι κάτι σαν τον Ασκληπιό.

Eιδήμονες εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για τον  ανδριάντα γιατί φοβούνται ότι δεν θα τα καταφέρει ο γλύπτης επειδή ο Μιχαλάκης μοιάζει λίγο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά τελικά παρακάμφθηκαν οι επιφυλάξεις τους .

Άγαλμα Δεξιού δεν υπάρχει στα Τρίκαλα αφού οι περισσότεροι είχαν τον ανθρωποδιώχτη και την παράδοση έρχεται να σπάσει ο Μιχαλάκης.

Γλύπτες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να φιλοτεχνήσουν το γλυπτό ώστε το άγαλμα να απεικονίζει τέλεια την εξαίσια ελληνική μορφή του και το άψογο παράστημά του.

Καλό βόλι


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης