Άγριος καυγάς μεταξύ Θανάση Μεριβάκη και Λένας Στεργίου Μπότη στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας Reviewed by Momizat on . Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το θέμα της αντικατάστασης των μελών στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας, θα προκαλούσε εντάσεις,μεταξύ Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το θέμα της αντικατάστασης των μελών στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας, θα προκαλούσε εντάσεις,μεταξύ Rating: 0

Άγριος καυγάς μεταξύ Θανάση Μεριβάκη και Λένας Στεργίου Μπότη στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας

Άγριος καυγάς μεταξύ  Θανάση Μεριβάκη και Λένας Στεργίου Μπότη στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το θέμα της αντικατάστασης των μελών στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας, θα προκαλούσε εντάσεις,μεταξύ των δημοτικών συμβούλων με αποκορύφωμα την ανταλλαγή προσωπικών πυρών μεταξύ δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη και της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου κα Ελένης Στεργίου Μπότη.

 

Σχόλια (1)

  • Αγρότης από κούνια

    Αν τσακωνόσασταν έτσι για τα χαράτσια στο νερό , για τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης και προστασίας, για την ανεργία και για τα λαϊκά προβλήματα , δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα! Μια παροιμία λέει δυο χεστκαν τρεις αλυφκαν !Τα προσωπικά σας αλλού , το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να είναι μπροστάρης κ αγωνιστής στα πραγματικά προβλήματα! Δήμαρχε όπως έστρωσες κοιμάσαι!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή