Άρχισαν τα όργανα στη Φαρκαδώνα – “Επίθεση” Γιάννη Γεωργολόπουλου σε Θανάση Μεριβάκη Reviewed by Momizat on . Με αφορμή παρέμβαση του πρώην δημάρχου Θανάση Μεριβάκη σύμφωνα με την οποία : " Εφόσον ο δήμος μας έκανε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες είναι άδικο να είναι ε Με αφορμή παρέμβαση του πρώην δημάρχου Θανάση Μεριβάκη σύμφωνα με την οποία : " Εφόσον ο δήμος μας έκανε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες είναι άδικο να είναι ε Rating: 0

Άρχισαν τα όργανα στη Φαρκαδώνα – “Επίθεση” Γιάννη Γεωργολόπουλου σε Θανάση Μεριβάκη

Άρχισαν τα όργανα στη Φαρκαδώνα – “Επίθεση” Γιάννη Γεωργολόπουλου σε Θανάση Μεριβάκη

Με αφορμή παρέμβαση του πρώην δημάρχου Θανάση Μεριβάκη σύμφωνα με την οποία : ” Εφόσον ο δήμος μας έκανε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες είναι άδικο να είναι εκτός της έκτακτης χρηματοδότησης. Γιατί ο δήμος μας έπαθε τεράστιες καταστροφές σε υποδομές από τις τελευταίες πλημμύρες Δήμαρχε κάνε έγγραφο διαμαρτυρίας προς το υπουργείο για αυτή την αδικία” .

Η απάντηση έρχεται από τον αντιδήμαρχο Γιάννη Γεωργολοπουλο ο οποίος αναφέρει : ” Όταν ο Θεός έβρεχε παράδες ο Μεριβάκης κράταγε ομπρέλα. Εμείς προτιμάμε να γινόμαστε μούσκεμα μαζί με τους κατοίκους και τους αγρότες και παίρνουμε και παράδες, υποδείξεις από την Αθήνα όπου βρίσκεσαι δεν δεχόμαστε”.

Καλά ξεμπερδέματα …

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή