"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Έγραψαν τον πρώην διοικητή του ΓΝΤ για μάσκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένα περιστατικό από τα πολλά, που καταγράφονται τον τελευταίο καιρό στην επικράτεια σχετικά με τα μέτρα προστασίας στην πανδημία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην πόλη των Τρικάλων . Πρωταγωνιστής αυτήν την φορά, μάλλον άσχημων εντυπώσεων, ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Δ.Παρθένης .

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες καθώς το σκηνικό εκτυλίχθηκε στην οδό Πίνδου σε έναν πολυσύχναστο δρόμο και μάλιστα μπροστά σε επαγγελματική στέγη, δυο άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας προέβησαν σε παρατήρηση του κ.Παρθένη για την μη χρήση μάσκας καθώς είχε εναποθέσει στην άκρη του δρόμου το ποδήλατο του και κατευθύνονταν σε παρακείμενο κατάστημα με τα πόδια για να ψωνίσει.

Αντί να μπει στην διαδικασία να την φορέσει σύμφωνα με τα όσα διέπουν τον νόμο λόγω του επιπέδου 3 της πόλης και του νομού, ο ίδιος αντέδρασε εκνευριστικά και άρχισε να φωνάζει και να οδείρετε ότι αυτόν βρήκαν να γράψουν.

Παρόλα αυτά στην επιμονή των οργάνων για τα στοιχεία του ,έδειξε την ταυτότητα του, όπου οι δυο αστυνομικοί του δήμου Τρικκαίων κατέγραψαν την κλήση, την οποία βέβαια δεν δέχτηκε να την πάρει αλλά και να υπογράψει το σχετικό πρόστιμο.

Το συμβάν έληξε με την αποχώρηση του εκνευρισμένου πρώην διοικητή του νοσοκομείου ο οποίος δέχτηκε και άλλη παρατήρηση από τα όργανα καθώς μόλις ανέβηκε στο ποδήλατο  του κινήθηκε αντίθετα στον μονόδρομο….

trikalaidees

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η αριστερή κυβέρνηση τον έκρινε ως τον πλέον κατάλληλο για τη διοικηση ενος μεγάλου οργανισμου….
    Και υπερασπίστηκε την επιλογή της μέχρι τέλους…

  2. Τι να καταλάβουμε εμείς οι αδαείς από το επαναστατικό ανάστημα του Παρθένη. Ο άνθρωπος είναι πρωτοπορία. Αυτός και ο Πολάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης