Έκθεση ζωγραφικής Στέφανου Λαζαρόπουλου Reviewed by Momizat on . 18 Δεκεμβρίου 2018 - 10 Ιανουαρίου 2019 Μουσείο Τσιτσάνη Ο Στέφανος Λαζαρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Α.Π.Θ και 18 Δεκεμβρίου 2018 - 10 Ιανουαρίου 2019 Μουσείο Τσιτσάνη Ο Στέφανος Λαζαρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Α.Π.Θ και Rating: 0

Έκθεση ζωγραφικής Στέφανου Λαζαρόπουλου

Έκθεση ζωγραφικής Στέφανου Λαζαρόπουλου

18 Δεκεμβρίου 2018 – 10 Ιανουαρίου 2019 Μουσείο Τσιτσάνη

Ο Στέφανος Λαζαρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Α.Π.Θ και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στη Λάρισα. Μαθητής του Λυκείου τολμά την πρώτη ατομική του έκθεση στα Τρίκαλα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Αργότερα ως φοιτητής εκθέτει σε άλλες πόλεις της Θεσσαλίας. Από το 1994 και μέχρι σήμερα πραγματοποιεί ατομικές εκθέσεις σε Λάρισα, Βόλο, Αθήνα και συμμετέχει σε ομαδικές σε Αθήνα (Ζάππειο)και Θεσσαλονίκη. Κύριο υλικό στα έργα είναι το λάδι αν κα στην υδατογραφία έδωσε δείγματα υψηλής τεχνικής. Το έργο του έτυχε ιδιαίτερης μελέτης από το τμήμα Ιστορίας της Τέχνης της Φιλοσοφικής σχολή του Α.Π.Θ με καθηγητή της έδρας τον κ. Χρύσανθο Χρήστου. Τιμήθηκε από το Τεχνικό επιμελητήριο Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας για την πορεία του στην τέχνη. Χαρακτηριστικό της τεχνικής του είναι η εναλλαγή φωτός-σκιάς σε πρόσωπα και τοπία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή