Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 34χρονου Βαγγέλη Θεοχαρούλα από το Γριζάνο Reviewed by Momizat on . Έκκληση στους κατοίκους του δήμου  Φαρκαδόνας και ευρύτερα της χώρας απευθύνει  η οικογένεια του Ευάγγελου Θεοχαρούλα του Αποστόλου και της Γεωργίας από το Γριζ Έκκληση στους κατοίκους του δήμου  Φαρκαδόνας και ευρύτερα της χώρας απευθύνει  η οικογένεια του Ευάγγελου Θεοχαρούλα του Αποστόλου και της Γεωργίας από το Γριζ Rating: 0

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 34χρονου Βαγγέλη Θεοχαρούλα από το Γριζάνο

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 34χρονου Βαγγέλη Θεοχαρούλα από το Γριζάνο

Έκκληση στους κατοίκους του δήμου  Φαρκαδόνας και ευρύτερα της χώρας απευθύνει  η οικογένεια του Ευάγγελου Θεοχαρούλα του Αποστόλου και της Γεωργίας από το Γριζάνο Τρικάλων.

Ο 34χρονος Βαγγέλης Θεοχαρούλας πατέρας ενός βρέφους, υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα και μετά από πολλαπλές επεμβάσεις, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

Η οικογένεια του 34χρονου απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί και δύναται να συνδράμει οικονομικά για τη μεταφορά του Βαγγέλη σε ελληνικό νοσοκομείο. Οι γονείς του και η σύζυγος αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο δυσβάστακτο οικονομικό βάρος, αναζητώντας βοήθεια από τους συνανθρώπους τους.

Όσοι έχουν δυνατότητα να βοηθήσουν μπορούν να καταθέτουν τα χρηματικά ποσά στο λογαριασμό της οικογένειας στην τράπεζα Πειραιώς:

ΙΒΑΝ:GR9801712630006263010096041 

BIC: PIRBGRAA Τράπεζα Πειραιώς.

Τηλέφωνο για πληροφορίες

6977915239

Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε ας απλώσουμε το χέρι μας σε ένα νέο άνθρωπο που κινδυνεύει η ζωή του.

Επιστροφή στην κορυφή