Έκρηξη στη ΛΑΡΚΟ – Νεκρός εργάτης Reviewed by Momizat on . Ο 55χρονος εργάτης σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στη ΛΑΡΚΟ. Οι συνάδελφοί του έτρεξαν για τις πρώτες βοήθειες αλλά ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Η έκρηξη σημε Ο 55χρονος εργάτης σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στη ΛΑΡΚΟ. Οι συνάδελφοί του έτρεξαν για τις πρώτες βοήθειες αλλά ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Η έκρηξη σημε Rating: 0

Έκρηξη στη ΛΑΡΚΟ – Νεκρός εργάτης

Έκρηξη στη ΛΑΡΚΟ – Νεκρός εργάτης

Ο 55χρονος εργάτης σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στη ΛΑΡΚΟ. Οι συνάδελφοί του έτρεξαν για τις πρώτες βοήθειες αλλά ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Η έκρηξη σημειώθηκε στην αίθουσα της χαλυβουργίας. Σε εξέλιξη οι έρευνες.

Μία ακόμη μαύρη ημέρα ξημέρωσε στην πολύπαθη ΛΑΡΚΟ. Στην πρωινή βάρδια, ένας 55χρονος εργάτης πατέρας τριών παιδιών, έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη, στην αίθουσα της χαλυβουργίας.

Ο άτυχος πατέρας, ήταν ένας πολύπειρος εργάτης, χρόνια στη ΛΑΡΚΟ, που εκτελούσε κανονικά την εργασία του στο Τμήμα όταν σημειώθηκε η έκρηξη, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Σοκαρισμένος ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Παναγιώτης Πολίτης, βλέποντας δίπλα του έναν ακόμη εργάτη να χάνει τη ζωή του την ώρα της δουλειάς, μπόρεσε να πει μόνο ότι «δεν πάει άλλο».

Άλλωστε το Συνδικάτο Μετάλλου μόλις μία μέρα πριν, έκανε βαρυσήμαντη καταγγελία για ένα ομαδικό δυστύχημα, που αποτράπηκε την τελευταία στιγμή, στην αίθουσα των ηλεκτροκαμίνων στο ίδιο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή