Έκτακτο συμβούλιο την Πέμπτη στον ΕΣΑΚΕ Reviewed by Momizat on . Ο ΕΣΑΚΕ συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο το μεσημέρι της Πέμπτης (9/5 στις 16:00), καθώς η κατάσταση στην Basket League είναι έκρυθμη. Μετά τα επεισόδια π Ο ΕΣΑΚΕ συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο το μεσημέρι της Πέμπτης (9/5 στις 16:00), καθώς η κατάσταση στην Basket League είναι έκρυθμη. Μετά τα επεισόδια π Rating: 0

Έκτακτο συμβούλιο την Πέμπτη στον ΕΣΑΚΕ

Έκτακτο συμβούλιο την Πέμπτη στον ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο το μεσημέρι της Πέμπτης (9/5 στις 16:00), καθώς η κατάσταση στην Basket League είναι έκρυθμη. Μετά τα επεισόδια πριν το ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα για τον ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου και την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην κατέβει στο ματς με την Κύμη η κατάσταση μοιάζει εκτός ελέγχου.

Το συμβούλιο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται να γίνει προσπάθεια για να πέσουν οι τόνοι, διαφορετικά είναι ορατό το ενδεχόμενο να αναβληθεί η έναρξη των πλέι οφ μέχρι… νεοτέρας!

Η regular season της Basket League ολοκληρώθηκε κακήν κακώς, ωστόσο η διεξαγωγή των πλέι οφ βρίσκεται στον… αέρα. Μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, οι δύο «αιώνιοι» πρόκειται να κοντραριστούν στον πρώτο γυρο των πλέι οφ.

Το ενδεχόμενο να αναβληθούν μέχρι νεωτέρας τα επόμενα ματς είναι πολύ πιθανό, ενώ βάσει προγραμματισμού επρόκειτο να αρχίσουν στο τέλος της εβδομάδας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή