Έλα μωρέ, όλα μια ιδέα είναι Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Πύλης ενόψει της ορκωμοσίας των νεοεκλεγμένων συμβούλων διοργανώνει ταχύρρυθμα σεμινάρια τοπικής αυτοδιοίκησης. Διδάσκουν καταξιωμένοι στο χώρο καθηγητέ Ο Δήμος Πύλης ενόψει της ορκωμοσίας των νεοεκλεγμένων συμβούλων διοργανώνει ταχύρρυθμα σεμινάρια τοπικής αυτοδιοίκησης. Διδάσκουν καταξιωμένοι στο χώρο καθηγητέ Rating: 0

Έλα μωρέ, όλα μια ιδέα είναι

Έλα μωρέ, όλα μια ιδέα είναι

Ο Δήμος Πύλης ενόψει της ορκωμοσίας των νεοεκλεγμένων συμβούλων διοργανώνει ταχύρρυθμα σεμινάρια τοπικής αυτοδιοίκησης.

Διδάσκουν καταξιωμένοι στο χώρο καθηγητές της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως ο Νίκος Τόλιας, ο εκ Φήκης ορμώμενος Γιαννοτάκης , ο Καλαμαράς , η Γεωργία Καραΐσκου , ο Κωστάκης , όλοι τους παλιοί επιτυχημένοι αυτοδιοικητικοί, που λόγω του Κλεισθένη παραμένουν η χρυσή εφεδρεία του Μαράβα και θα δώσουν τα φώτα στους καινούργιους, πλην όμως άπειρους Δημοτικούς συμβούλους.

Για τους δύο άλλους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου τον Βαλάντη Τσιούτσια και τον Θοδωρή Χήρα, μετά το τέλος της νέας τετραετίας, θα απονεμηθεί μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών χρήσιμος για το αυτοδιοικητικό τους μέλλον και σταδιοδρομία.

Για τα οικονομικά υπεύθυνος θα οριστεί ο Σαλέπης λογω εμπειρίας μαζί με τον Γκρέκο ο οποίος γνωρίζει τα διάφορα αυτοδιοικητικά προγραμματα.

Πληροφορίες για τις εγγραφές στην Μάνη Γιαννοτάκη και τον Γιώργο Γώγο .

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή