"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

“Έμαθα από τα ΜΜΕ για το θάνατο της 16χρονης”! Όλα όσα είπε ο αστυνομικός που την συνάντησε τελευταίος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κατάθεση έδωσε στους συναδέλφους του στα Τρίκαλα ο 27χρονος Αστυνομικός, οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανή την 16χρονη στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος με την ανήλικη μαθήτρια γνωρίστηκαν μέσω διαδικτυακής σελίδας ανάρτησης φωτογραφιών πριν από μερικές εβδομάδες. Προχθές κανόνισαν, επίσης μέσω τις συγκεκριμένης ιστοσελίδας να βρεθούν στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ο νεαρός αστυνομικός στην κατάθεση του φέρεται να υποστήριξε πως πραγματικά βρέθηκε γύρω στης 02:00 τα ξημερώματα με την κοπέλα στον Προφήτη Ηλία.

Στην συνέχεια ο 27χρονος φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεση του πως έφυγε από το σημείο μετά την συνάντηση που είχε με την ανήλικη και έμαθε για τον θάνατο της από τα ΜΜΕ, την επόμενη ημέρα, ισχυριζόμενος πως δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί, καθώς όταν έφυγε από το σημείο, η 16χρονη δεν έδειχνε σημάδια ανησυχίας.

Πηγή: www.newsit.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε ένα σάπιο σύστημα και μια βρώμικη κοινωνία χωρίς ίσους νόμους για όλους και δημοκρατία , συμβαίνουν τέτοια τυχαία γεγονότα! Βαφτίζουν αυτοκτονία το θάνατο ενός ανήλικου κοριτσιού που εντελώς τυχαία στις 2:00 τα ξημερώματα βρέθηκε με τον μπάτσο! Τυχαία βρέθηκε νεκρός ο Βασίλης Μάγγος ( ο 26χρονος από το Βόλο) ένα μήνα αφού τον ξυλοκόπησαν οι μπάτσοι! Τυχαία ο μπάτσος Κορκονεας σκότωσε τον μικρό Αλέξη Γρηγορόπουλο και τώρα είναι ελεύθερος! Όλα αυτά τυχαία! Δεν υπάρχουν νόμοι για τους μπάτσους; Με τον όρο “μπάτσοι” αναφέρομαι στους κακούς αστυνομικούς που δυστυχώς είναι πολλοί τα τελευταία χρόνια! Καλύτερα λίγοι και καλοί άνθρωποι-αστυνομικοι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης