Έναρξη Δημοτικής Χορωδίας στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Μια νέα χορωδιακή χρονιά ξεκινά για τα τμήματα της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων. Οι πρόβες ξεκινούν την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στην αίθουσα της ΔΧΤ στο Μια νέα χορωδιακή χρονιά ξεκινά για τα τμήματα της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων. Οι πρόβες ξεκινούν την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στην αίθουσα της ΔΧΤ στο Rating: 0

Έναρξη Δημοτικής Χορωδίας στα Τρίκαλα

Έναρξη Δημοτικής Χορωδίας  στα Τρίκαλα

Μια νέα χορωδιακή χρονιά ξεκινά για τα τμήματα της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων. Οι πρόβες ξεκινούν την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στην αίθουσα της ΔΧΤ στο υπόγειο του Πνευματικού Κέντρου «Αθανάσιος Τριγώνης» για το μικτό τμήμα και την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 21:00 για το τμήμα της χορωδίας δωματίου «Voci  Intonate» στον ίδιο χώρο.

Η πορεία προς το χορωδιακό τραγούδι χαρακτηρίζεται από τη συνεχή προσπάθεια των μελών της Δημοτικής Χορωδίας και της Χορωδίας Δωματίου Voci Intonate, και της μαέστρου κ. Ελένης Ζιάκα.

Η συμμετοχή σε μία χορωδία εντάσσει το άτομο σε ομάδα με δημιουργικό και καλλιτεχνικό ενδιαφέρον.

Οι πρόβες των τμημάτων της ΔΧΤ είναι:

– Κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 20:30 για το μικτό τμήμα Ενηλίκων

– Κάθε Τετάρτη στις 21:00 για το τμήμα Χορωδίας Δωματίου «Voci Intonate»

– Κάθε Τετάρτη στις 19:15 για το Τμήμα «Παιδική-Εφηβική Χορωδία του ΔΩΤ»

Η συμμετοχή στα τμήματα της ΔΧΤ είναι δωρεάν (εκτός από το τμήμα της Παιδικής Χορωδίας που εντάσσεται στους κανονισμούς του ΔΩΤ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ. : 6974648801

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή