Ένας λαός υπνωτισμένος Reviewed by Momizat on . Στο 181,9% του ΑΕΠ ή 337,4 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το πρώτο τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν πρόσφα Στο 181,9% του ΑΕΠ ή 337,4 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το πρώτο τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν πρόσφα Rating: 0

Ένας λαός υπνωτισμένος

Ένας λαός υπνωτισμένος

Στο 181,9% του ΑΕΠ ή 337,4 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το πρώτο τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Το προηγούμενο τρίμηνο ήταν στο 181,1% ή 334,5 δισ. ευρώ και ένα χρόνο πριν 177,9% ή 322,5 δισ. ευρώ.

Με λίγα λόγια σ’ ένα μόλις χρόνο και κάτι το δημόσιο χρέος αυξήθηκε κατά 14,9 δισ. ευρώ!!

Αυτά τα νούμερα, ας τα συνειδητοποιήσουν κάποια άλλα νούμερα συμπολίτες μας που πιστεύουν πως μια χώρα μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς αυτοδύναμη νομισματική πολιτική.

Ας τρέφονται με εθνικιστικές κορώνες και θρησκευτικές ουράνιες υποσχεσιολογίες, περιμένοντας την κάθοδο του ξανθού γένους και το μάννα εξ ουρανού.

Πάει για πρωτιά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Mικέλης Χατζηγάκης – Μεγαλειώδης συγκέντρωση στα Τρίκαλα

Μία χώρα που δεν παράγει τίποτα απολύτως, μία χώρα υποθηκευμένη για 99 χρόνια, μία χώρα υπό σκληρή επιτροπεία έως το 2060, μία χώρα που ξεπούλησε τα χρυσαφικά -ενώ έπονται τ’ ασημικά- και είναι καταδικασμένη να εξάγει μόνο ανθρώπους. Τίποτε άλλο.

Μία χώρα όπου επιβραβεύονται οι ψεύτες, οι μιζαδόροι και οι πάσης φύσεως έμποροι ελπίδας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 20 άτομα, περιλαμβάνονται οι Γιώργος Βλαχογιάννης και Marianna Vlachogianni, , τα οποία χαμογελούν

Μία χώρα όπου, όταν κάποιος παραιτείται ακόμη και από υπουργικό θώκο όταν διαπιστώνει πώς εξαναγκάζεται σε υλοποίηση πολιτικών πέραν της ιδεολογίας και των πιστεύω του (βλέπε Λαφαζάνης), αντιμετωπίζεται με λήθη, απαξίωση και αδιαφορία.

Και κάτι τελευταίο για τους εθνικιστές που ορθώνουν το ανάστημά τους σε αδύναμους αλλά χέζονται στους ισχυρούς:

Μην φοβάστε, βρε κουτά, πως θα μπουκάρουν οι Τούρκοι και θα μας κάνουν γιουσουφάκια.

Δεν θα τους αφήσουν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες αυτής της χώρας. Κορόιδα είναι;

Άκης

(Αγαπητέ φίλε, δεν είναι υπνωτισμένοι οι Έλληνες. Έχουν πεθάνει. Αλλά και πεθαμένοι που είναι, έρχεται η ανάπτυξη, αφού θα προσληφθούν κι άλλοι αστυνομικοί, ενώ θα γίνουν και πάρκο οι φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα υπάρχει Disneyland και νερουτσουλήθρες. Πάντως, είναι αξιοσημείωτο πως οι Έλληνες δεν έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα πως το δημόσιο χρέος είναι πια σχεδόν διπλάσιο από το ΑΕΠ και πως -παρά όλα αυτά τα μέτρα των Μνημονίων που θα μας έσωζαν- η Ελλάδα βρίσκεται σε χειρότερη θέση από αυτή που βρισκόταν όταν χρεοκόπησε το 2010. Στην καρακοσμάρα τους. Ευτυχισμένοι άνθρωποι. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)

pitsirikos

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή