"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Ένας νεος ανερχόμενος Τρικαλινός καλλιτέχνης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όταν η αγάπη για τη τέχνη της φωτογραφίας είναι κάτι παραπάνω από τρόπος ζωής και έκφρασης τότε το όραμα,η ματιά,οι σκέψεις,οι γνώσεις και το συναίσθημα καταφέρνει να αποδώσει στο έπακρο αυτό που θέλει να μεταδώσει ο κάθε καλλιτέχνης όπως μας ανέφερε συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Μπότας σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ο Αλέξανδρος Μπότας είναι ένας νεος ανερχόμενος Τρικαλινός καλλιτέχνης φωτογράφος 24 χρονών ο οποίος ένα χρόνο ακριβώς μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη φωτογραφία και έχοντας ήδη πραγματοποιήσει περισσότερα από δέκα σεμινάρια που αφορούν τόσο τη λήψη,τη σύνθεση όσο και την επεξεργασία των φωτογραφιών έχει καταφέρει να πετύχει τεράστιες επιτυχίες παγκόσμιας εμβέλειας σε διαγωνισμούς κατακτώντας τη πρώτη θέση επιτυγχάνοντας να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο την ανάδειξη του τόπου του αλλά και άλλες διακρίσεις που αφορούσαν τη θεματολογία του πορτραίτου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συνεργαστεί και με τις εκδόσεις Πηγή όπου ανέλαβε και δημιούργησε τα εξώφυλλα ενός λογοτεχνικού βιβλίου με τις φωτογραφίες του.

Μένοντας όμως προσγειωμένος και χωρίς να χάνει ποτέ χρόνο προσπαθεί καθημερινά όπως μας ανέφερε να γίνετε καλύτερος σε αυτό που αγαπά μέσα από τις δικές του δυνατότητες, μέσα από τα δικά του μέρη , μέσα από τη δική του συνεχή προσπάθεια, θέληση και αναζήτηση με σκοπό τόσο να χτίσει δυνατές βάσεις όσο και να δώσει όλη του τη ψυχή στο να κυνηγά τα όνειρα του σε αυτό το χώρο ώστε να πάρουν τα έργα του την ίδια αξία και μορφή με την οποία εκείνος νιώθει και δίνει σε κάθε λεπτομέρεια τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο

Κλείνοντας πρόσθεσε ότι εύχεται στους δύσκολους καιρούς που ζούμε να καταφέρει να δώσει έμπνευση σε όλο το κόσμο με σκοπό όλοι να βρούν τη δύναμη , τη θέληση και το τρόπο να δημιουργήσουν κάτι όμορφο μέσα από οποιαδήποτε τέχνη και έτσι τόσο οι ίδιοι εσωτερικα όσο και ο κόσμος γενικότερα να αλλάξει προς το καλύτερο.

Να κυνηγούν όλοι ασταμάτητα τα όνειρα τους μέσα από αυτό που αγαπούν και να μην τους επηρεάζει καμία δυσκολία ή ήττα. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα αν ο ίδιος δεν παλέψεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης