Ένα ευχαριστώ , ένα νέο ξεκίνημα , ένας απολογισμός… Reviewed by Momizat on .   Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 146 συναδέλφους που εμπιστεύτηκαν τον συνδυασμό μας , τους 72 που τίμησαν εμένα προσωπικά με την ψήφο τους αλλά και στους υπόλ   Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 146 συναδέλφους που εμπιστεύτηκαν τον συνδυασμό μας , τους 72 που τίμησαν εμένα προσωπικά με την ψήφο τους αλλά και στους υπόλ Rating: 0

Ένα ευχαριστώ , ένα νέο ξεκίνημα , ένας απολογισμός…

Ένα ευχαριστώ , ένα νέο ξεκίνημα , ένας απολογισμός…

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 146 συναδέλφους που εμπιστεύτηκαν τον συνδυασμό μας , τους 72 που τίμησαν εμένα προσωπικά με την ψήφο τους αλλά και στους υπόλοιπους για την ενεργή τους συμμετοχή στις εκλογές του συλλόγου μας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους του συνδυασμού μας για τον τίμιο και καθαρό αγώνα.


Η Ανεξάρτητη Συνεργασία Ιατρών είναι ένας συνδυασμός που δημιουργήθηκε από νέους ιατρούς με σκοπό τη δραστηριοποίηση του συλλόγου μας για όλους τους συναδέλφους.

Από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του πολεμήθηκε με θεμιτά και αθέμιτα μέσα σε πρωτοφανή βαθμό αλλά δε λύγισε. Κρατήσαμε το επίπεδο ψηλά με ΗΘΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,ΑΝΤΙΛΟΓΟ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. 


Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια υπήρξε η ευκαιρία να εκφράσουν όλοι το δημοκρατικό τους δικαίωμα της ψήφου με δυο συνδυασμούς στην κάλπη και από ότι φάνηκε το έκαναν (ρεκόρ συμμετοχής 339 ατόμων στη διαδικασία).

Το αποτέλεσμα λέει πολλά και δε μας αφήνει αδιάφορους. Αντίθετα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε πιο δυναμικά για μια σωστή και δίκαιη εκπροσώπηση για ΟΛΟΥΣ. 


Θανάση , Βούλα , ‘Αντα , Χριστίνα , Πρόδρομε ,Φέννη, Αλέξανδρε σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Παναγιώτης Τσιρώνης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή