Ένα σμάρι ορειβάτες Reviewed by Momizat on . 'Αφηναν το ίχνος του άρβυλου στο χιόνι δημιουργώντας «ντορό» που έβρισκαν οι επόμενοι και έβαζαν «φωνή» στο κλειστό από ομίχλη τοπίο προσδιορίζοντας με τον καλύ 'Αφηναν το ίχνος του άρβυλου στο χιόνι δημιουργώντας «ντορό» που έβρισκαν οι επόμενοι και έβαζαν «φωνή» στο κλειστό από ομίχλη τοπίο προσδιορίζοντας με τον καλύ Rating: 0

Ένα σμάρι ορειβάτες

sport

‘Αφηναν το ίχνος του άρβυλου στο χιόνι δημιουργώντας «ντορό» που έβρισκαν οι επόμενοι και έβαζαν «φωνή» στο κλειστό από ομίχλη τοπίο προσδιορίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την θέση τους στην μακριά ράχη του βουνού .
Πολλά τα στόματα πολλές και οι κουβέντες που συνόδευαν την μεγάλη παρέα σε όλα τα επίπεδα της ορειβασίας . Διπλάσια τα πόδια από τα στόματα έδιναν ρυθμό στην κίνηση πάνω στην ράχη ενώ έσχιζαν το χιόνι μέχρι και την πρώτη κορυφή με το όνομα «Σάπκα» .
Από ‘δώ άρχισαν οι διαρροές . Δύσκολο το επόμενο εγχείρημα , καθότι θα έπρεπε πρώτα να κατέβεις στο μεγάλο διάσελο και μετά να ξανανεβείς για να κατακτήσεις τον ορειβατικό στόχο .
Εκεί βρεθήκαμε μετά από τέσσερις ώρες πορείας για να γίνουμε μάρτυρες μιας ιδιότυπης πανθεσσαλικής γιορτής μέσα στην θολή μέρα . Βγήκαν από τους σάκους τα λάβαρα των Συλλόγων , απαθανατίστηκαν κορυφαίες στιγμές…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή