Ένα 2ήμερο συζητήσεων – ενημέρωσης – προβληματισμού σε ζόρικους καιρούς. Reviewed by Momizat on . Το Αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό στέκι RossoNero διοργανώνει δύο πολιτικές εκδηλώσεις την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Μαΐου. Την πρώτη μέρα ανοίγουμε το κεφάλαιο Το Αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό στέκι RossoNero διοργανώνει δύο πολιτικές εκδηλώσεις την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Μαΐου. Την πρώτη μέρα ανοίγουμε το κεφάλαιο Rating: 0

Ένα 2ήμερο συζητήσεων – ενημέρωσης – προβληματισμού σε ζόρικους καιρούς.

rosonero 1

Το Αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό στέκι RossoNero διοργανώνει δύο πολιτικές εκδηλώσεις την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Μαΐου.
Την πρώτη μέρα ανοίγουμε το κεφάλαιο των Εργασιακών Σχέσεων στις συνθήκες της κρίσης. Με την ανεργία στα ύψη, την γενικευμένη εργασιακή ανασφάλεια (προσωρινή εργασία, μερική απασχόληση, ελαστικές μορφές, μαύρη εργασία) με τα ‘επίσημα’ συνδικάτα απαξιωμένα, και εν όψει της νομοθετικής ρύθμισης που πρόκειται να επαναφέρει το θεσμό των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων, συζητάμε με τους :
• Αποστόλη Καψάλη, Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ)
• Δημήτρη Κάβουρα, Συνδικαλιστή – μέλος της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Εργαζομένων – Ανέργων
την Τρίτη 26 Μαΐου στις 8:00 μ. μ. στο Μανδραγόρα.
rosonero 2
Την δεύτερη μέρα συζητάμε για το Ανταγωνιστικό Κίνημα στις νέες συνθήκες. Δεδομένου ότι μετά την κυβερνητική αλλαγή – και εξ’ αιτίας της – έχουμε σημαντικές αναδιατάξεις στους στόχους, στα αιτήματα, στις προτεραιότητες αλλά και στις δυνατότητες του Ανταγωνιστικού Κινήματος, συζητάμε με τους :
• Νώντα Σκυφτούλη, μέλος της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης
• Νίκο Γιαννόπουλο, από το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα
για όλα τα παραπάνω, καθώς και για τις μορφές πάλης που οι νέοι συσχετισμοί επιτρέπουν, αλλά και για εκείνες που ισχυροποιούν το Κίνημα χωρίς αποκόπτοντάς το από τις κοινωνικές τους αναφορές να το αποδυναμώνουν.
Η δεύτερη συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 8:00 μ. μ. στο RossoNero, Αμαλίας 18.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή