Έξαλλη και διχασμένη η Τοπική Νέα Δημοκρατία Reviewed by Momizat on . Η τοπική Νέα Δημοκρατία, μετά την «εκλογή» του Αλέξανδρου Αντραπογιάννη στην ΔΗΜΤΟ Πύλης, είναι έξαλλη και διχασμένη, με στελέχη της να χαρακτηρίζουν ανάρμοστη Η τοπική Νέα Δημοκρατία, μετά την «εκλογή» του Αλέξανδρου Αντραπογιάννη στην ΔΗΜΤΟ Πύλης, είναι έξαλλη και διχασμένη, με στελέχη της να χαρακτηρίζουν ανάρμοστη Rating: 0

Έξαλλη και διχασμένη η Τοπική Νέα Δημοκρατία

Έξαλλη και διχασμένη η Τοπική Νέα Δημοκρατία

Η τοπική Νέα Δημοκρατία, μετά την «εκλογή» του Αλέξανδρου Αντραπογιάννη στην ΔΗΜΤΟ Πύλης, είναι έξαλλη και διχασμένη, με στελέχη της να χαρακτηρίζουν ανάρμοστη την συμπεριφορά του νέου προέδρου στα social media.

Σχόλιο πρώην πρόεδρου ΝΟΔΕ στο Facebook, όπου αναφέρθηκε πλήρως απαξιωτικά και προσβλητικά στο πρόσωπο του νυν Προέδρου της ΝΟΔΕ Τρικάλων, ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος αντί να διαχωρίσει την θέση του από την προσωπική προσβολή στον άνθρωπο που τον εξέλεξε, αντιθέτως «ευχαρίστησε» τον πρ. Πρόεδρο για τις δήθεν συγχαρητήριες ευχές του, χωρίς να διαχωρίσει την θέση του, αφού θίγει προσωπικά τον νυν Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Τρικάλων Κ. Τρέλλη που τον στήριξε ανοιχτά στην απόλυτη επικράτηση της εκλογής του.

Η ομάδα των υποστηρικτών του Κ. Τρέλλη, θεωρούν εντελώς ανάρμοστη την συμπεριφορά του συγκεκριμένου, καθώς ο ίδιος γνωρίζει τις εσωκομματικές ισορροπίες και διαδικασίες, όντας στο παρελθόν μέλος της ΔΗΜΤΕ Πύλης, πριν αναλάβει τα σημερινά νέα κομματικά του καθήκοντα δημιουργώντας έτσι έριδες μεταξύ στελεχών και σε καμία περίπτωση την ενότητα που υπερασπίζεται το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Σχόλια (2)

 • DEXIOS

  Νέε πρόεδρε Αλέξανδρε σεβάσου το κόμμα που χει μεγάλα ποσοστά στην Πύλη.

  Απάντηση
 • Άνεργος

  Οι δεξιοί κυρίως, (από αυτούς βασικά πάσχουμε), αλλά και οι περισσότεροι που υποστηρίζουν, ανήκουν, ψηφίζουν ή συμμετέχουν ως ενεργά μέλη σε ένα κόμμα, δεν βλέπουν τις πραγματικές ανάγκες και τα προβλήματα, της κοινωνίας και των ανθρώπων. Μοναδικός σκοπός τους, είναι το καλό του κόμματος και κυρίως το ατομικό όφελος. Δηλαδή για αυτούς το κόμμα είναι ο προορισμός, και όχι το μέσο με το οποίο θα λυθούν οι αντιφάσεις και τα αδιέξοδα της κοινωνίας και τα προβλήματα των ανθρώπων, κυρίως των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων. Φυσικά και ένα κόμμα είναι χρήσιμο και είναι θεμιτό να υπάρχει, μονο όταν έχει πραγματική εσωτερική δημοκρατία, αξιοκρατία, διαφάνεια και όταν συμμετέχει ενεργά στους αγώνες, προερχόμενο από τη βάση, από τα “κάτω”. Όχι όταν γίνεται μια αυθυπαρκτη “από τα πάνω” οντότητα και όταν επικρατεί η ιδιοτέλεια και η έλλειψη γενναίας και ειλικρινούς αυτοκριτικής (όπως συμβαίνει με την συντριπτική πλειοψηφία των κομμάτων). Εντάξει, από τα δεξιά, ακροδεξιά, σοσιαλδημοκρατικά(βλ. ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) φασιστικά, νεοφιλελευθερα κόμματα και μορφώματα-συνονθυλευματα, δεν έχω την απαίτηση και την αυταπάτη για πραγματική δημοκρατία και αγώνες υπέρ των πληβειακων στρωμάτων, διότι χρηματοδοτούνται από εταιρείες, βιομηχάνους, εφοπλιστές, τραπεζίτες , εργολάβους, εκδότες και άλλα καλά παιδιά.
  Υ.Γ. Οι πραγματικοί αγώνες θα δοθούν στο δρόμο

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή