Έπεσε από την ταράτσα 3ου ορόφου Reviewed by Momizat on . Σε κρίσιμη κατάσταση οδηγήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 47χρονος εργάτης, που βρέθηκε στο κενό ενώ εργαζόταν στο νέο κτίριο του Τμήματος Βιοχη Σε κρίσιμη κατάσταση οδηγήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 47χρονος εργάτης, που βρέθηκε στο κενό ενώ εργαζόταν στο νέο κτίριο του Τμήματος Βιοχη Rating: 0

Έπεσε από την ταράτσα 3ου ορόφου

Έπεσε από την ταράτσα 3ου ορόφου

Σε κρίσιμη κατάσταση οδηγήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 47χρονος εργάτης, που βρέθηκε στο κενό ενώ εργαζόταν στο νέο κτίριο του Τμήματος Βιοχημείας στο Μεζούρλο.

Το ατύχημα έγινε στις 3 χθες το μεσημέρι και, κάτω από συνθήκες που ερευνά το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος Αλβανός υπήκοος ενώ εκτελούσε εργασίες μόνωσης στην ταράτσα του 3ου ορόφου του νεοαναγειρόμενου κτιρίου βρέθηκε στο κενό από ύψος 10 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Από την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν τόσο ο 47χρονος μηχανικός του έργου, από τη Μυτιλήνη, όσο και ο 45χρονος εργολάβος από τη Λάρισα, για να αφεθούν στη συνέχεια ελεύθεροι. Ο 47χρονος μέχρι αργά χθες βράδυ υποβαλλόταν σε ιατρικές εξετάσεις.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή