"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

«Έπεσε ξύλο» στο Δημοτικό Συμβούλιο Βολου – Αντάλλαξαν μπουνιές (video)

lafarm

Σχετικά άρθρα

volos mpoynies

Σε πραγματικό ρινγκ μετατράπηκε σήμερα το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, όταν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γρηγορίου επιτέθηκε με μπουνιές εναντίον του επικεφαλής της ΛΑΣ Απόστολου Νάνου, μετά από μεταξύ τους καυγά για το θέμα των τελών κοινόχρηστων χώρων.

 

Τους δυο άνδρες έσπευσε να χωρίσει ο δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΣ Θ. Τσαλούχας, ο οποίος επίσης επιτέθηκε στον Γ. Γρηγορίου.

φωτογραφία 1 (3)

Επικράτησε πανικός και η συνεδρίαση διακόπηκε για λίγα λεπτά. Αμέσως μετά, ο κ Γρηγορίου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το δημοτικό συμβούλιο και δήλωσε ότι σε όλα τα υπόλοιπα θέματα ψηφίζει λευκό.

Από την πλευρά του ο Αχ. Μπέος έκανε λόγο για μια κακιά στιγμή, στην οποία θα πρέπει να δώσουν τέλος τόσο ο Γ. Γρηγορίου, όσο και ο Απ. Νάνος. «Συμβαίνουν αυτά σε ένα δημοτικό συμβούλιο, όπως επίσης έξω από τις τράπεζες και τις λαϊκές», είπε.

φωτογραφία 2 (3)

Με την άποψη αυτή διαφώνησε ο Φωτεινή Κοκκινάκη, λέγοντας ότι τέτοιες σκηνές δεν επιτρέπονται, για να δεχθεί το ειρωνικό σχόλιο του Αχ. Μπέου: «Τι κουλτούρα!»

Το ξέσπασμα Γρηγορίου

Νωρίτερα ο Γ. Γρηγορίου, ο οποίος είναι και πρόεδρος Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης,  είχε ξεσπάσει κατά της δημοτικής αρχής Βόλου για το θέμα των τελών, τονίζοντας ότι οι καταστηματάρχες δεν αντέχουν το οικονομικό βάρος.

«Δουλεύουν όλα τα  μαγαζιά για 10 νταβατζήδες», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον Αχ.  Μπέο να ρωτάει «ποιοι είναι οι νταβατζήδες». «Όλοι ξέρουν ποιοι είναι», απάντησε ο Γ. Γρηγορίου και πρόσθεσε ότι η αστυνομία λειτουργεί καλύτερα από τη δημοτική αστυνομία, ενώ υπάλληλοι της πολεοδομίας που μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, δεν την κάνουν.

Στη συζήτηση παρενέβη ο Μαργ. Πατσιαντάς, λέγοντας ότι «ο κ. Γρηγορίου αν ήθελε να είναι σωστός,  θα έπρεπε να μας φέρει χαρτιά για να μας δείξει πόσο πάει σε άλλες πόλεις το τετραγωνικό για τα τραπεζοκαθίσματα».

Τότε ο Γ. Γρηγορίου έσκισε τα χαρτιά του φωνάζοντας προς τον Αχ. Μπέο: «Θέλετε να κλείσουν τα καταστήματά τους οι επιχειρηματίες. Θέλετε να βάλετε παντού λουκέτα».

φωτογραφία 1 (2)

φωτογραφία 2 (1)

φωτογραφία 2 (2)

φωτογραφία 3

Πηγή video Θεσσαλία Τηλεόραση

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης