“Έπεσε” το Facebook με το χαμόγελο του βρέφους στον γιατρό που του έσωσε την ζωή! Reviewed by Momizat on . Μυτιλήνη: "Έπεσε" το Facebook με το χαμόγελο του βρέφους στον γιατρό που του έσωσε την ζωή! 21 Οκτωβρίου 2015 Μυτιλήνη: Γιατροί από την Αχαΐα, δίνουν βοήθεια στ Μυτιλήνη: "Έπεσε" το Facebook με το χαμόγελο του βρέφους στον γιατρό που του έσωσε την ζωή! 21 Οκτωβρίου 2015 Μυτιλήνη: Γιατροί από την Αχαΐα, δίνουν βοήθεια στ Rating: 0

“Έπεσε” το Facebook με το χαμόγελο του βρέφους στον γιατρό που του έσωσε την ζωή!

“Έπεσε” το Facebook με το χαμόγελο του βρέφους στον γιατρό που του έσωσε την ζωή!

Μυτιλήνη: “Έπεσε” το Facebook με το χαμόγελο του βρέφους στον γιατρό που του έσωσε την ζωή! 21 Οκτωβρίου 2015 Μυτιλήνη:

Γιατροί από την Αχαΐα, δίνουν βοήθεια στους πρόσφυγες που φτάνουν στο νησί της Λέσβου καθημερινά και πολλές φορές τις στιγμές πόνου διαδέχονται οι τρυφερές.

Μια από τις πιο συγκλονιστικές εικόνες είναι αυτή στην οποία αποτυπώνεται το χαμόγελο ενός προσφυγόπουλου, ενός βρέφους, όταν το έχει στα χέρια του ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, Ανδρέας Ηλιάδης, γνωστός για την ευαισθησία του και την ευσυνειδησία του.

Η φωτό αναρτήθηκε από τον ίδιο στο facebook και σχολιάζει χαρακτηριστικά: ”Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου… το χαμόγελο ενός βρέφους στο ιατρείο των γιατρών της Aχαιας στη Συκαμια Λέσβου”.

H αντιπροσωπεία της Ένωσης Γιατρών Νοσοκομείων της Αχαϊας προσφέρει εθελοντικά βοήθειά στα παιδιά και τους ενήλικες που ταλαιπωρημένοι απο το επικίνδυνο ταξιδι με τις σάπιες βάρκες στο Αιγαίο φθάνουν στο νησί. Οι στιγμές που ζουν οι 18 γιατροί είναι συγκλονιστικές.

Χαρακτηριστικό περιστατικό στο οποίο κλήθηκαν να επέμβουν οι γιατροί αυτό της γέννας ενός μωρού στην παραλία μόλις έφθασε η βάρκα με την έγκυο μητέρα του..

Πηγή: thebest.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή