Έφοδος με σύλληψη αστυνομικού στις φυλακές Τρικάλων για κύκλωμα ναρκωτικών Reviewed by Momizat on . Αιφνιδιαστική έφοδο στις φυλακές Τρικάλων πραγματοποίησαν άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι προχώρησαν στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εμπλ Αιφνιδιαστική έφοδο στις φυλακές Τρικάλων πραγματοποίησαν άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι προχώρησαν στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εμπλ Rating: 0

Έφοδος με σύλληψη αστυνομικού στις φυλακές Τρικάλων για κύκλωμα ναρκωτικών

Έφοδος με σύλληψη αστυνομικού στις φυλακές Τρικάλων για κύκλωμα ναρκωτικών

Αιφνιδιαστική έφοδο στις φυλακές Τρικάλων πραγματοποίησαν άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι προχώρησαν στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται σε υποθέσεις εμπορίας, εκβιασμών και διακίνησης ναρκωτικών σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Η έφοδος έγινε με συνδρομή ομάδας των ΕΚΑΜ σε κελιά της Γ΄ πτέρυγας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους συλληφθέντες, εκτός από έγκλειστους και βαρυποινίτες κακοποιούς βρίσκεται και ένας αστυνομικός της Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών Διαβατών Θεσσαλονίκης, που κρατείται και ανακρίνεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης εξαρθρώθηκε ακόμη μια δεύτερη εγκληματική ομάδα που βρίσκεται πίσω από παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Ο αριθμός των συλληφθέντων έφτασε συνολικά τους 21 και για τις δύο υποθέσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή