Έφτασαν μηχανήματα και ΜΑΤ σε Λέσβο,Χίο – Επεισόδια στα λιμάνια των νησιών Reviewed by Momizat on . Πολεμικό είναι το κλίμα στα δύο νησιά του ανατολικού Αιγαίου - Χίο και Λέσβο - στα οποία αποβιβάστηκαν τα ξημερώματα τα χωματουργικά μηχανήματα, όπως μπουλντόζε Πολεμικό είναι το κλίμα στα δύο νησιά του ανατολικού Αιγαίου - Χίο και Λέσβο - στα οποία αποβιβάστηκαν τα ξημερώματα τα χωματουργικά μηχανήματα, όπως μπουλντόζε Rating: 0

Έφτασαν μηχανήματα και ΜΑΤ σε Λέσβο,Χίο – Επεισόδια στα λιμάνια των νησιών

Έφτασαν μηχανήματα και ΜΑΤ σε Λέσβο,Χίο – Επεισόδια στα λιμάνια των νησιών

Πολεμικό είναι το κλίμα στα δύο νησιά του ανατολικού Αιγαίου – Χίο και Λέσβο – στα οποία αποβιβάστηκαν τα ξημερώματα τα χωματουργικά μηχανήματα, όπως μπουλντόζες, εσκαφείς, φορτηγά, καθώς επίσης και ένα βαρέου τύπου γερανοφόρο όχημα των Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή των κλειστών δομών.

Στην Χίο οι ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που έφτασαν στο νησί αποβιβάστηκαν λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα με το Blue Star Naxos ενώ περίπου την ίδια ώρα έφταναν στη Μυτιλήνη παρόμοιες δυνάμεις με το πλοίο «Πήγασος».

Και στα δύο λιμάνια των δύο νησιών σημειώθηκαν επεισόδια με αστυνομικούς να κανουν χρήση χημικών προκειμένου να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους έτσι ώστε τα μηχανήματα με το προσωπικό που τα χειρίζεται να κατευθυνθούν στις δύο περιοχές στις οποίες έχει αποφασιστεί να κατασκευαστούν οι κλειστές δομές.

«Είναι απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε υλοποίηση των κλειστών δομών. Ζητάμε από τις τοπικές κοινωνίες να αντιληφθούν ότι είναι πρός όφελός τους αλλά και της χώρας η κατασκευή κλειστών δομών. Είναι καλύτερα να υπάρχουν κλειστές δομές στις οποίες μπορούν να αντιμετωπιστούν ζητήματα όπως ο κορωνοϊός. Το προσωπικό κατευθύνεται στις περιοχές των δύο νησιών για να ξεκινήσουν τα έργα, υπάρχουν κάποιες μικρές αντιδράσεις» δήλωσε λίγο πριν τις 6 το πρωί στο OPEN ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Χίος

Σύμφωνα με το politischios.gr oι διαθέσεις των αρχών φάνηκαν από νωρίς αφού 4 ώρες πριν την άφιξη του πλοίου «Blue Star Naxos» εστάλησαν στον λιμένα Μεστών δύο διμοιρίες των ΜΑΤ οι οποίες χωρίς αφορμή επιτέθηκαν σε αιρετούς και κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο με αποτέλεσμα τόσο ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης όσο και ο ιερέας της Καλλιμασιάς και πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Χίου π. Γεώργιος Κωνσταντίνου να καταρρεύσουν στο σημείο και να χρειαστεί η μεταφοράς τους στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή