Έφυγε από τη ζωή ο Θωμάς Καλλιάρας Reviewed by Momizat on . Στα 85 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Θωμάς Καλλιάρας, μια από τις πλέον σημαντικές προσωπικότητες της πόλης των Τρικάλων, ο οποίος είχε και διατελέσει και αντιδ Στα 85 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Θωμάς Καλλιάρας, μια από τις πλέον σημαντικές προσωπικότητες της πόλης των Τρικάλων, ο οποίος είχε και διατελέσει και αντιδ Rating: 0

Έφυγε από τη ζωή ο Θωμάς Καλλιάρας

Έφυγε από τη ζωή ο Θωμάς Καλλιάρας

Στα 85 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Θωμάς Καλλιάρας, μια από τις πλέον σημαντικές προσωπικότητες της πόλης των Τρικάλων, ο οποίος είχε και διατελέσει και αντιδήμαρχος Τρικκαίων επί δημαρχίας Τριγώνη.

Έφυγε από τη ζωή πρώην αντιδήμαρχος Τρικκαίων

Κηδεύεται την Τετάρτη 14 – 12 – 2016  και  ώρα 1.00μ.μ. , στον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου Τρικάλων. Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Έφη , τα παιδιά του Παναγιώτη Καλλιάρα, Νατάσα Καλλιάρα, αδέρφια και λοιπούς συγγενείς.

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου Τρικάλων , την Τετάρτη 14 – 12 – 2016  και  ώρα 12.30μ.μ. . Ο καφές θα δοθεί στην Αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων των αδελφών Αργυρίου , επί των οδών Καρδίτσης και Τερτίπη. Αντί Σταφάνων τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογο ΑΜΕΑ ΕΛΠΙΔΑ Τρικάλων .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή