«Έφυγε» από τη ζωή ο 52χρονος Λάμπρος Χήρας Reviewed by Momizat on . Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 52 ετών, ο Τρικαλινός Λάμπρος Χήρας και κηδεύεται σήμερα Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Τιμίων Ταξιαρχών Μουρ Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 52 ετών, ο Τρικαλινός Λάμπρος Χήρας και κηδεύεται σήμερα Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Τιμίων Ταξιαρχών Μουρ Rating: 0

«Έφυγε» από τη ζωή ο 52χρονος Λάμπρος Χήρας

«Έφυγε» από τη ζωή ο 52χρονος Λάμπρος Χήρας

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 52 ετών, ο Τρικαλινός Λάμπρος Χήρας και κηδεύεται σήμερα Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Τιμίων Ταξιαρχών Μουριάς.Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του Καίτη, τα παιδιά του Ευαγγελία & Φώτη, Κωνσταντίνα & Βαγγέλη, καθώς και τον πατέρα του Κωνσταντίνο.

Ένα από τα καλύτερα παιδιά του ερασιτεχνικού ποδσφαίορυ ο παλιός ποδοσφαιριστής της Μουριάς και της ΑΕΠΑ (Αθλητική Ένωση Πλατάνου Αρδανίου) Λάμπρος Χήρας.

Ο Λάμπρος τα τελευταία χρόνια έπασχε απο μία σπάνια ασθένεια που του είχε παραλύσει τον κεντρικό νευρικό σύστημα με αποτέλεσμα να είναι κατάκοιτος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή