«Έφυγε» ο Τάκης Αρβανίτης Reviewed by Momizat on . Μια εμβληματική μορφή της Τρικαλινής κοινωνίας έφυγε απο την ζωή σήμερα τα ξημερώματα. Ο λόγος για τον συμβολαιογράφο  Δημήτρη (Τάκη) Αρβανίτη ο οποίος τα χρόνι Μια εμβληματική μορφή της Τρικαλινής κοινωνίας έφυγε απο την ζωή σήμερα τα ξημερώματα. Ο λόγος για τον συμβολαιογράφο  Δημήτρη (Τάκη) Αρβανίτη ο οποίος τα χρόνι Rating: 0

«Έφυγε» ο Τάκης Αρβανίτης

«Έφυγε» ο Τάκης Αρβανίτης

Μια εμβληματική μορφή της Τρικαλινής κοινωνίας έφυγε απο την ζωή σήμερα τα ξημερώματα.

Ο λόγος για τον συμβολαιογράφο  Δημήτρη (Τάκη) Αρβανίτη ο οποίος τα χρόνια που η επιστημονική κοινότητα των Τρικάλων στήριζε τον ΑΟΤ ήταν μέλος των διοικητικών συμβουλίων της ομάδας για πολλά χρόνια και στενός συνεργάτης του επίσης εκλιπόντα Βασίλη Μπρουζούκη.

Ο Τάκης Αρβανίτης που έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 83 ετών παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα, έβλεπε ποδόσφαιρο στο στέκι του, το Ξενοδοχείο «Ντίνας» και πάντα ενημερωνόταν και για τα αθλητικά αλλά και τα πολιτικά δρώμενα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη 4 – 10 – 2018  και  ώρα 4.30μ.μ. , στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων .

Αφήνει πίσω την σύζυγο του  Ρούλα Αρβανίτη, τα παιδιά του  Απόστολο Αρβανίτη & Σέβη Μπογιατζόγλου, την εγγονή του Γαλάτεια, αδέλφια και ανίψια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή