"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Έχασε 3-1 ο ΑΟΤ από τον Απόλλωνα Λάρισας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Λάρισας, που πήρε το έβδομο του τρίποντο στην έδρα του, εν αντιθέσει με τα Τρίκαλα που μπλέκουν για τα καλά σε περιπέτειες…Το συγκρότημα του Αριάν Μπελά ήταν αυτό, το οποίο μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς και μόλις στο 10΄ άνοιξε το σκορ χάρη σε καταπληκτικό τέρμα του Σκούπρα.
Έπειτα από το γρήγορο αυτό τέρμα οι «κυανόλευκοι» κυριάρχησαν πλήρως στο ματς και με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Ταϊρη. Αυτό είχε σαν συνέπεια σε διάστημα οκτώ λεπτών να πετύχει ακόμα δύο γκολ και να καθαρίσει την υπόθεση νίκη. Στο 16΄ ο Γκουντρουμπής με πλασέ έκανε το 2-0, ενώ στο 24΄ ο Χατζής επίσης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Παρά το υπέρ τους σκορ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα δύο καλές φάσεις, προκειμένου να κάνουν το 4-0. Αρχικά στο 40΄ με τον Λίταινα να αστοχεί από καλή θέση και εν συνεχεία, στο 43΄ με το σουτ του Μπραμπίγια να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Ταϊρη, με το υπάρχον σκορ να διατηρείται ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 49΄ τα Τρίκαλα μείωσαν σε 3-1 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τριανταφυλλάκου, πέναλτι που κέρδισε ο Σμυρλής, με συνέπεια να μπουν εκ νέου στο ματς.
Η  ομάδα του Μίλος Κόστιτς, μετά το γκολ που πέτυχε πίεσε προκειμένου να φτάσει στο 3-2, το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 50΄, το σουτ όμως του Συμελίδη αποκρούστηκε από τον Μαντζαρη. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με συνέπεια, να μην υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη φάση στο ματς. Όλα αυτά μέχρι το 67΄ όταν το σουτ του Πολέτο αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Ταϊρη.
Η απάντηση από την πλευρά του ΑΟΤ ήρθε στο 71΄ με την εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου να περνά λίγο άουτ από την εστία του Μαντζάρη. Στο 92΄ ήταν η σειρά του Απόλλωνα να απειλήσει με τον Πολέτο να βγαίνει τετ α τετ με τον Ταϊρη, τον τελευταίο όμως να διώχνει με τα πόδια. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Λίταινα, ωστόσο κατάφερα να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το φινάλε του αγώνα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Μαντζάρης, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Λίταινας, Ράμος (51′ Μαρκολίνο), Σκούπρας, Χατζής, Πολέτο, Γκουντρουμπής (75′ Τασιούλης), Μπραμπίγια (83′ Μπιμάι)
ΤΡΙΚΑΛΑ (Μίλος Κόστιτς): Ταΐρης, Ντιαλό (55′ Κούλπας), Γκότοβος, Πάνος, Ντόσης, Τριανταφυλλάκος, Γκουγκούδης (46′ Καπός), Λάσκαρης, Σμυρλής (61′ λ.τρ. Νιάρος), Ράντι, Συμελίδης

sdna.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης