Έχει χαθεί κάθε μέτρο στα ορεινά του Ν. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ομολογώ ότι μέχρι τώρα δεν είχα συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής που έρχεται αλλά μια επίσκεψη στον επίσημο χάρτη της ΡΑΕ (http://www.rae.gr/geo/) με Ομολογώ ότι μέχρι τώρα δεν είχα συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής που έρχεται αλλά μια επίσκεψη στον επίσημο χάρτη της ΡΑΕ (http://www.rae.gr/geo/) με Rating: 0

Έχει χαθεί κάθε μέτρο στα ορεινά του Ν. Τρικάλων

Έχει χαθεί κάθε μέτρο στα ορεινά του Ν. Τρικάλων

Ομολογώ ότι μέχρι τώρα δεν είχα συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής που έρχεται αλλά μια επίσκεψη στον επίσημο χάρτη της ΡΑΕ (http://www.rae.gr/geo/) με έπεισε!

Και δεν αναφέρομαι μόνο στο γεγονός ότι οι ανεμογεννήτριες θα υποβαθμίσουν αισθητικά το τουριστικό προϊόν των ορεινών του Ν. Τρικάλων.

Άραγε πόσοι Γαρδικιώτες γνωρίζουν ότι έχει δοθεί άδεια παραγωγής στην Κουρούνα;

Έστω ότι δεν μας αφορά η αισθητική και όλα τα περιβαλλοντολογικά θέματα μας είναι αδιάφορα, έχει αναλογιστεί κανείς την καταστροφή και την απειλή για τον οικισμό που συνεπάγεται η κατασκευή του οδικού δικτύου για την μεταφορά των υλικών σε αυτές τις τοποθεσίες;

Όσον αφορά Ελάτη, Περτούλι και Νεραϊδοχώρι που έχουν ωφεληθεί περισσότερο από τον τουρισμό, φαντάζομαι ότι οι κάτοικοι αντιλαμβάνονται ότι σε περίπτωση που τα έργα προχωρήσουν, η περιουσία τους(σπίτια, οικόπεδα κλπ) θα χάσει σημαντικό κομμάτι από την αξία της και αυτή την αξία την στερούν από όλες τις επόμενες γενιές.

Είμαι λάτρης της φύσης αλλά όχι απόλυτος υποστηρικτής της λογικής της μηδενικής παρέμβασης, εδώ όμως έχει χαθεί κάθε μέτρο.

Βασ. Σιδέρης

[αλιευθέν από το διαδίκτυο]

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή