Ήρεμη δύναμη ο Γιάννης Σακελλαρίου Reviewed by Momizat on . Αθόρυβα και με έντονους ρυθμούς κινείται το τελευταίο διάστημα η Δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας, προκειμένου να  ολοκληρωθούν οι μελέτες και να ξεκινήσουν μια σε Αθόρυβα και με έντονους ρυθμούς κινείται το τελευταίο διάστημα η Δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας, προκειμένου να  ολοκληρωθούν οι μελέτες και να ξεκινήσουν μια σε Rating: 0

Ήρεμη δύναμη ο Γιάννης Σακελλαρίου

Ήρεμη δύναμη ο Γιάννης Σακελλαρίου

Αθόρυβα και με έντονους ρυθμούς κινείται το τελευταίο διάστημα η Δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας, προκειμένου να  ολοκληρωθούν οι μελέτες και να ξεκινήσουν μια σειρά από δράσεις και έργα που εκκρεμούν.

Σχολαστικός με τους τύπους και τηρώντας απόλυτα τις διαδικασίες, ο Δήμαρχος κ.Γιάννης Σακελλαρίου επιμελείται ο ίδιος τις λεπτομέρειες, επικουρούμενος από τον πολύπειρο αυτοδιοικητικό και Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ.Ι. Γεωργολόπουλο.

Θετικά επίσης προσμετράται, ότι μετά την επιτυχημένη αλλά ταραχώδη περίοδο του πληθωρικού κ.Θαν.Μεριβάκη, το Δημοτικό Συμβούλιο της Φαρκαδόνας, βιώνει πρωτοφανείς στιγμές συναίνεσης και συνεργασίας, χαρακτηριστικά που εκφράζουν απόλυτα το νυν Δήμαρχο, που αποδεικνύει απόλυτα με τις πράξεις και τα λόγια, το προσωνύμιο που του έχουν προσδώσει ως «Ηρεμη δύναμη». 

Κων.Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή