"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Ήττα Τσιτσιπά από Τζόκοβιτς στον τελικό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την ήττα με 2-0 σετ γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του τουρνουά της Μαδρίτης. Ο έλληνας παίχτης αγωνίστηκε σκληρά όμως υπέστη μπρέικ στο σερβίς του σε κρίσιμα σημεία και των δύο σετ, με συνέπεια να υποκύψει στην ανωτερότητα του σέρβου πρωταθλητή.

Το παιχνίδι άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για τον Τσιτσιπά, ο οποίος έχασε το πρώτο γκέιμ όπου σέρβιρε στο πρώτο σετ, με συνέπεια να υποχρεωθεί να «κυνηγά» εξ αρχής. Ο πολύπειρος Τζόκοβιτς δεν έκανε λάθος, προστάτευσε το σερβίς του και κέρδισε το πρώτο σετ με 6-3. Στο δεύτερο σετ οι δύο παίχτες ήταν ισόπαλοι έως το 4-4, όμως τότε ο Τζόκοβιτς έσπασε εκ νέου το σερβίς του Τσιτσιπά και στην συνέχεια ολοκλήρωσε τον αγώνα, επικρατώντας στο δεύτερο σετ με 6-4.

Πρόκειται για τον τρίτο τίτλο του Τζόκοβιτς στο τουρνουά της Μαδρίτης, το οποίο συγκαταλέγεται στην σειρά των Masters, την δεύτερη σημαντικότερη τάξη διοργανώσεων πίσω μόνον από τα τέσσερα Γκραν Σλαμ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως μόνον θετικά είναι η εμπειρία του Τσιτσιπά στην Μαδρίτη, δεδομένου ότι νίκησε τον μεγάλο Ισπανό Ράφαελ Ναδάλ στον ημιτελικό και είναι φανερά σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ενόψει του σημαντικότερου τουρνουά σε χώμα: του Ρολάν Γκαρός στο Παρίσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης