"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Αγρανάπαυση τέλος για τον ΦΛΟΥ!!! Καιρός ήταν!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επιστροφή ΦΛΟΥ

Ο ΦΛΟΥ επιστρέφει!!! Η πιο παλιά παρασκηνιακή στήλη του Τρικαλινού αθλητισμού ξανά στις επάλξεις!!! Ο ΦΛΟΥ ντεμπουτάρισε το μακρινό 1991 στην πρώτη (και μοναδική μέχρι σήμερα) αθλητική εφημερίδα του Νομού, το ΦΛΑΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ και στην συνέχεια για περίπου 20 χρόνια ήταν καθημερινός θαμών της εφημερίδας «Ενημέρωση». Τα τελευταία χρόνια ο ΦΛΟΥ ήταν σε …αγρανάπαυση και όποτε θυμόταν σχολίαζε την επικαιρότητα μέσα από το sportrikala.gr.  Από σήμερα φιλοδοξεί να  επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κοντινό πλάνο και εσωτερικός χώρος

Τριάδα

Τα ανοιξιάτικα βράδια σε τραπεζάκι έξω από το «Ντίνας» τρεις κύριοι κάθε βράδυ αντάλλασσαν απόψεις για τον ΑΟ Τρίκαλα. Συγκεκριμένα μιλούσαν ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Μπαταγιάννης, ο προπονητής Θωμάς Γράφας και ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σιαλμάς.

Τρόϊκα

Η τρόϊκα αυτή έπαιρνε τις αποφάσεις για τον ΑΟΤ και ο Γράφας τους είχε παραμυθιάσει ότι είναι προπονητής Τσάμπιονς Λιγκ και του είχαν τυφλή εμπιστοσύνη γι’ αυτό και τον στήριξαν μέχρι τελικής πτώσης…

Σέρβος

Με τον Σέρβο τον Ντόστανιτς ο Σιαλμάς με το καλημέρα δεν τα πήγε καλά. Δεν ταίριαζαν τα χνώτα τους και ο Ράτκο το έδειχνε μη υπολογίζοντας του. Μόλις έμαθε για τις κουβεντούλες που είπε ο παίκτης μετά την ήττα στην Καλαμαριά είχε πάρει τις αποφάσεις του. Μόλις λοιπόν κέρδισε τον Κισσαμικό και κατοχύρωσε την θέση του που ήταν σε κίνδυνο έστειλε τον Σιαλμά να κάνει προπόνηση με τους αθλητές του στίβου στο βοηθητικό!!!

Aξία

Η εξέλιξη σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την αξία του παίκτη. Είναι από τους λίγους που ξέρουν πώς να παστελώνουν το παστέλι όπως έλεγε και ο Σταύρος Ψιμουλάκης!

Vaggelis for president!

Οι συνχές παρουσίες του Βαγγέλη Πλεξίδα στο γήπεδο πυροδότησαν όπως ήταν λογικό σενάρια επιστροφής. Ο ίδιος τα διαψεύδει λέγοντας πως η καρδιά του ανήκει στην Λάρισα και πως αν έκανε κάτι ξανά θα το έκανε μόνο για χάρη της ΑΕΛ. Η στήλη πάντως ψηφίζει Βαγγέλη και με τα δύο χέρια. 1000 λέξεις στην πλάκα θα γράφουμε καθημερινά με τα καμώματα του διότι δεν θα μας αφήσει να πλήξουμε σίγουρα!

Αποστολή

Το ματς με τον Εργοτέλη θα το δούμε στην TV, ωστόσο το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης στην Σπάρτη θα έχει μόνο ραδιοφωνική μετάδοση. Η είδηση είναι ποιος θα είναι ο σπίκερ εκτός απροόπτου. Ο Βασίλης Κωνσταντάκος ετοιμάζεται για αποστολή εξπρές στην Λακωνία για να μεταφέρει στον FM 100 τα τεκταινόμενα από το γήπεδο. Ο  μόνος κίνδυνος είναι σε περίπτωση που ασκήσει κριτική να τον αφήσει στην Σπάρτη ο Μπαταγιάννης που θα τον έχει μαζί του!!!

«ΦΛΟΥ»

…με την ευχή να εμφανιστεί και αύριο η στήλη!!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης