Αγωνία στην Καρδίτσα ένα μήνα μετά για έκτακτο δελτίο με καταιγίδες το βράδυ της Παρασκευής Reviewed by Momizat on . Σε επιφυλακή βρίσκονται οι τοπικές αρχές στην Καρδίτσα, καθώς για αύριο Παρασκευή το βράδυ κι ενώ συμπληρώνεται έας μηνας από την απόλυτη καταστροφή, που έφερε Σε επιφυλακή βρίσκονται οι τοπικές αρχές στην Καρδίτσα, καθώς για αύριο Παρασκευή το βράδυ κι ενώ συμπληρώνεται έας μηνας από την απόλυτη καταστροφή, που έφερε Rating: 0

Αγωνία στην Καρδίτσα ένα μήνα μετά για έκτακτο δελτίο με καταιγίδες το βράδυ της Παρασκευής

Αγωνία στην Καρδίτσα ένα μήνα μετά για έκτακτο δελτίο με καταιγίδες το βράδυ της Παρασκευής

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι τοπικές αρχές στην Καρδίτσα, καθώς για αύριο Παρασκευή το βράδυ κι ενώ συμπληρώνεται έας μηνας από την απόλυτη καταστροφή, που έφερε η κακοκαιρία Ιανός την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, έχει εκδοθεί εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την περιοχη της Δυτικης Θεσσαλίας.

Ειδικότερα σύμφωνα με το meteo,gr, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής αναμένονται καταιγίδες σε Καρδίτσα, Σοφάδες και Παλαμά και βροχές στην υπόλοιπη Θεσσαλία, μικρής ωστόσο διάρκειας.

Το πρόβλημα βέβαια έχει να κάνει κυρίως με την πολη της Καρδίτσας, όπου παραμένουν τα προβλήματα που αφησε πίσω της η πλημμύρα σε σπίτια και μαγαζιά, όπου ακόμη βγάζουν λάσπες, ενώ η ιδια κατασταση επικρατεί και σε κοινοχρηστους χώρους και πεζοδρόμια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή