Αισιοδοξία στους νεοδημοκράτες από την Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε η Νέα Δημοκρατία στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας παρουσία, μελών και φίλων της παράταξης. Ο πρόεδρος της Τοπι Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε η Νέα Δημοκρατία στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας παρουσία, μελών και φίλων της παράταξης. Ο πρόεδρος της Τοπι Rating: 0

Αισιοδοξία στους νεοδημοκράτες από την Καλαμπάκα

kalabaka_sinantisi

Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε η Νέα Δημοκρατία στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας παρουσία, μελών και φίλων της παράταξης.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής κ. Γιώργος Ντίνος καλωσόρισε όλους τους συναγωνιστές της παράταξης και παρουσίασε τους υποψηφίους βουλευτές οι οποίοι παίρνοντας το λόγο απηύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας πως απαιτείται σταθερότητα, όχι αβεβαιότητα, καθαρές λύσεις, καθαρές προτάσεις και να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες της πραγματικής οικονομίας.

Δε χωρά αμφιβολία – είπε – πως η παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ηγεσία της ΝΔ έχει δώσει έναν άλλο αέρα στην Παράταξη.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή