“Αιώνιος Έρωτας” με την Βίκυ Ιακωβάκη , Σπύρο Σαμαρά , τον Σπύρο Τσιώλη , Νίκο Λιάκο και τη Λένα Γκίκα. Reviewed by Momizat on . Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο μουσικό στέκι «Ανδρομέδα»,όπου για πρώτη φορά η Βίκυ Ιακωβάκη επί σκηνής με δύο εξαίρετους μουσικούς,τον Σπύρο Σαμα Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο μουσικό στέκι «Ανδρομέδα»,όπου για πρώτη φορά η Βίκυ Ιακωβάκη επί σκηνής με δύο εξαίρετους μουσικούς,τον Σπύρο Σαμα Rating: 0

“Αιώνιος Έρωτας” με την Βίκυ Ιακωβάκη , Σπύρο Σαμαρά , τον Σπύρο Τσιώλη , Νίκο Λιάκο και τη Λένα Γκίκα.

“Αιώνιος Έρωτας” με την Βίκυ Ιακωβάκη , Σπύρο Σαμαρά , τον Σπύρο Τσιώλη , Νίκο Λιάκο και τη Λένα Γκίκα.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο μουσικό στέκι «Ανδρομέδα»,όπου για πρώτη φορά η Βίκυ Ιακωβάκη επί σκηνής με δύο εξαίρετους μουσικούς,τον Σπύρο Σαμαρά και τον Σπύρο Τσιώλη,αλλά και με δύο υπέροχες φωνές,αυτές του Νίκου Λιάκου και της Λένας Γκίκα άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με εργαλεία τη θεατρική πράξη και τη μουσική επιχειρείται μια προσέγγιση στο μεγαλείο της ποίησης του Γιάννη Ρίτσου, με τη μουσικοθεατρική παράσταση “Αιώνιος Έρωτας” βασισμένη στην ποιητική συλλογή του “Τα Ερωτικά”.

Στη συγκεκριμένη συλλογή, η οποία γράφτηκε το 1981, ο ποιητής ανακαλεί την μνήμη του σώματος και ομοιάζει την ποίηση με την ερωτική πράξη, όπου ο έρωτας συνιστά την σωματική εγγραφή της ποίησης.

Στόχος της παράστασης είναι η βαθύτερη επικοινωνία με την ποίηση του Ρίτσου και η μετάδοσή της με τον πληρέστερο και ουσιαστικότερο τρόπο στους θεατές.

Φωτογραφία της Βίκυ Ιακωβάκη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή