"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

«Ακέφαλη» είχε μείνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων- Προσωρινή διοίκηση όρισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Ακέφαλη» είχε μείνει εδώ και τρεις περίπου μήνες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων καθώς η θητεία του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου με πρόεδρο τον Γιώργο Μουτσιάνα, είχε λήξει από τις 30 Ιουνίου, μετά και από την παράταση που της είχε δοθεί τον Μάρτιο του 2020.

Η ανυπαρξία διοίκησης στην ΠΟΣΣ οδήγησε τρεις από τους μεγαλύτερους συλλόγους Σαρακατσαναίων – μέλη του δευτεροβάθμιου οργάνου (Ξάνθης, Αγραφιωτών Αιτωλοακαρνανίας και Θράκης) να καταθέσουν σχετική αίτηση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο με προσωρινή διαταγή στις 15 Οκτωβρίου 2020 όρισε προσωρινή διοίκηση.

Η προσωρινή διοίκηση συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι, συγκροτήθηκε σε σώμα και αποφάσισε τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Πρόεδρος ορίστηκε ο Δημήτρης Κατσαρός από τη Λάρισα ενώ στο προσωρινό διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν επίσης οι: Θεόδωρος Γιαννιώτης, Κωνσταντίνος Λειβαδίτης, Ευάγγελος Μαρμαγκιόλης, Αθανάσιος Λέφας, Γεώργιος Κολοβός, Γεώργιος Νάκος, Ιωάννης Πιστόλας και Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Μουτσιάνας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από την προσωρινή διοίκηση της ΠΟΣΣ ότι εντός των επόμενων ημερών θα πρέπει να παραδώσει τα πρακτικά και το ταμείο του δ.σ. προκειμένου να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του οργάνου όπου και θα συζητηθούν τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης και θα γίνει η εκλογή των νέων μελών και της εξελεγκτικής επιτροπής της ΠΟΣΣ.

Το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο απέστειλε σχετική επιστολή και σε όλους τους συλλόγους μέλη της ΠΟΣΣ με την οποία και τους καλεί να παρευρεθούν στη γενική συνέλευση του δευτεροβάθμιου οργάνου.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕΛΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης