"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ Γ.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι  αθλητές του Γ.Σ.Τρικάλων στους αγώνες της  περασμένης Τετάρτης (4-7-2018) στο Αργος Ορεστικό. Οι αγώνες αυτοί εντάσσονται στη σειρά Grand Prix που διοργάνωσε η τοπική επιτροπή ΣΕΓΑΣ Δ. Μακεδονίας  με εξαιρετική επιτυχία.

Η  προχθεσινή εμφάνιση  των αθλητών του  Ιστορικού Γ.Σ.Τρικάλων είναι συνέχεια των εντυπωσιακών εμφανίσεων που πραγματοποιούν οι αθλητές του σχεδόν κάθε εβδομάδα. Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο  οι 14χρονοι και οι 15χρονοι αθλητές του Συλλόγου κατέθεσαν τα διαπιστευτήριά τους στο Πανελλήνιο. Οι νεαροί αθλητές υποσχέθηκαν στους μεγαλύτερους αθλητές του Συλλόγου  «ότι εμείς θα γίνουμε καλύτεροι από εσάς». Είναι από ένας από τους πλέον ισχυρούς άγραφους νόμους που ισχύουν διαχρονικά στον Γ.Σ.Τρικάλων  από το 1896, δηλαδή από τη χρονιά της ιδρύσεώς του Συλλόγου μέχρι σήμερα.

Για να γυρίσουμε στις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι αθλητές του Γ.Σ.Τρικάλων στο 13ο Grand Prix.

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΑΓΟΣ  πραγματοποίησε  εξαιρετική εμφάνιση στο δρόμο των 800μ κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με 1΄51΄΄36 που είναι μια από τις καλύτερες επιδόσεις που έγιναν μέχρι τώρα στην Ελλάδα. Εκτιμάται ότι αν υπήρχε πιο έντονος συναγωνισμός   θα είχε πετύχει ακόμη καλύτερη επίδοση.

Ο  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΝΑΚΟΣ έκανε αυτό που κάνει εδώ και αρκετά χρόνια, δηλαδή να κερδίζει στα 400μ με εμπόδια. Μετά την επιστροφή του από τους Μεσογειακούς της Ισπανίας που έγιναν την περασμένη εβδομάδα, ο Ντίνος κέρδισε άνετα την κούρσα των 400μ με εμπόδια με 52΄΄57, μια κούρσα που ήταν ενταγμένη στο προπονητικό του πρόγραμμα. Εδειξε ότι βρίσκεται  σε εξαιρετική κατάσταση αφού μετά από λίγη ώρα πήρε μέρος και στο δρόμο των 200μ κερδίζοντας την 2η θέση με 22΄΄11.

Η ΕΦΗ ΦΛΩΡΟΥ μετά την εντυπωσιακή  1η θέση που κέρδισε στα 5000μ στους Βαλκανικούς Αγώνες της Κωνσταντινούπολης πρόσθεσε ακόμη μια 1η νίκη στο ενεργητικό της στο δρόμο των 1500μ με 4΄40΄΄99 που είναι  νέο ατομικό της ρεκόρ. Για να το πετύχει αυτό η νεαρή αθλήτρια πάλεψε γερά με τη συναθλήτριά της Αρτ. Μόκκα μέχρι τα τελευταία μέτρα.

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ εντυπωσίασε στο δρόμο των 800μ αφού κέρδισε τη 2η θέση πίσω από τον συναθλητή του  Χαράλαμπο Λαγό. Ο 18 χρονος αθλητής έκανε νέα ατομική επίδοση με 1΄55΄΄60 κερδίζοντας υπέρτερους  αντιπάλους. Εκτιμάται ότι μαζί με το Μπάμπη  Λαγό και τον Θοδωρή Κατσιώπη θα αποτελέσουν μελλοντικά μία ακτύπητη τριάδα.

Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΟΚΚΑ ήρθε 2η  στο δρόμο των 1500μ πίσω από την συναθλήτριά της Εφη Φλώρου πραγματοποιώντας  εξαιρετική εμφάνιση. Η 17χρονη αθλήτρια έκανε 4΄42΄΄29. Πιστεύεται ότι στα κατοπινά χρόνια οι δύο αυτές αθλήτριες θα αποτελέσουν ένα ασυναγώνιστο δίδυμο  στους δρόμους ημιαντοχής – αντοχής. Η Αρτεμις βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και πιστεύεται  ότι στη διεθνή συνάντηση που θα πάρει μέρος με την Εθνική Ομάδα των Παίδων θα κάνει μια πολύ καλή επίδοση στο δρόμο των 1500μ(μαζί της θα μετάσχουν και άλλοι δύο αθλητές του Συλλόγου, οι Θοδωρής Κατσιώπης και Ευτυχία Γιουβρή).

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ μετά από μια εντυπωσιακή κούρσα που πραγματοποίησε στο δρόμο 400μ πήρε την 4η θέση με νέα ατομική επίδοση 49΄΄77. Είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αναμένεται στην επόμενη κούρσα να κάνει νέα ατομική επίδοση. Ο αθλητής αυτός είναι η προσωποποίηση της υπομονής και της επιμονής, χαρακτηριστικά που πρέπει να διακρίνουν τον κάθε αθλητή και ιδιαίτερα τους αθλητές του στίβου.

Η  ΕΥΤΥΧΙΑ  ΓΙΟΥΒΡΗ  εντυπωσίασε ειδικούς και μη με την εξαιρετική επίδοση που πέτυχε στο δρόμο των 400μ. Η 16χρονη αθλήτρια  έκανε νέο ατομικό ρεκόρ με 58΄΄90 παίρνοντας την 4η θέση και έδειξε ότι στους αγώνες με την Εθνική Ομάδα στην Κύπρο θα πάει καλά και στο δρόμο των 800μ, απόσταση που ειδικεύεται.

Η ΜΑΡΙΑ ΚΥΔΩΝΙΑΤΗ πήρε την 4η θέση στο δρόμο των 400μ με εμπόδια με χρόνο 67΄΄05 που είναι νέο ατομικό ρεκόρ. Εδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αν λάβουμε υπ’ όψη ότι μετά από τα 400μ με εμπόδια πήρε μέρος και στο δρόμο των 200μ όπου και εκεί έκανε νέο ατομικό ρεκόρ με 27΄΄05.

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ πήρε μέρος στο δρόμο των 800μ και ήρθε 5ος με τον πολύ καλό χρόνο για την ηλικία του 1΄56΄΄85 πολύ κοντά στο ατομικό ρεκόρ. Ο Θοδωρής όπως είναι γνωστό μετέχει περισσότερο στο δρόμο των 1500μ. Εκτιμάται ότι με την Εθνική Ομάδα που θα συμμετάσχει στην Κύπρο θα κάνει νέα επίδοση στο δρόμο των 1500μ.

Στους αγώνες αυτούς πήραν μέρος και οι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΜΟΡΕΛΗΣ  στο δρόμο των 400μ (53΄΄75) και 200μ (23΄΄50), ΝΙΚΟΛΙΑ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ στο δρόμο των 1500μ όπου πέτυχε νέα ατομική επίδοση με  5΄09΄΄46, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΣΑΡΡΑΣ  στο δρόμο των 400μ με εμπόδια με 1΄04΄΄94 και ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΛΑΤΖΟΣ στο δρόμο των 400μ με 57΄΄81.

Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές του Συλλόγου  Φιλιώ Αγγελάκη, Βασίλης Βουτσελάς και Δημήτριος Σούλας.

Στους αγώνες παραβρέθηκε ως επίσημος προσκεκλημένος των οργανωτών ο Δημήτρης Χαχάμης, Μέλος του Δ.Σ. του κεντρικού ΣΕΓΑΣ και Πρόεδρος του Γ.Σ.Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης