"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

Αλλού βαρούν τα τύμπανα αλλού χορεύει η νύφη !

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Διαλεκτό επισκέφτηκαν ο Κώστας Σκρέκας και ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατά την πρόσφατη επίσκεψη του δεύτερου στην περιοχή μας.

tzitzi

Όχι επειδή  αποφάσισαν να κάνουν ευχέλαιο για την ανεργία αλλά σίγουρα να ζητήσουν τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας ….

Καλά έκαναν και πήγαν , αλλά “χάθηκε ο κόσμος” να πάει ο κ Σκρεκας τον εν δυνάμει αρχηγό της ΝΔ μία βόλτα στο εργοστάσιο ΤΡΙΚΚΗ εκεί όπου οι εργαζόμενοι παλεύουν μπας και κρατήσουν κάτι από τα εργασιακά του δικαιώματα ;

Μπορούσε να πάει ο κ Σκρέκας τον κ. Τζιτζικώστα να δει τις λίστες του ΟΑΕΔ που μεγαλώνουν καθημερινά , θα μπορούσαν να πάνε στην Παναγία Επίσκεψη να δούνε τα συσσίτια της εκκλησίας , να ρωτήσουν στο Επιμελητήριο για τις επιχειρήσεις που έκλεισαν και κλείνουν αυτά τα μαύρα μνημονιακά χρόνια ή στα καμποχώρια όπου την αγροτιά περιμένουν δύσκολες μέρες.

Αν ο κ. Τζιτζικώστας εκλεγεί Πρόεδρος της ΝΔ θα είναι ένας εν δυνάμει πρωθυπουργός και θα πρέπει να έχει άποψη για το τι γίνεται στην κοινωνία.

Όχι , άφεση αμαρτιών για τα μνημόνια που ψήφισαν ο κ Σκρέκας και στήριξε ο κ Τζιτζικώστας , όχι δεν ζήτησαν …από τον Άγιο Δημήτριο .

[ η φωτό από το trikalavoice]

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης