“Αλωνίζει” το Νομό Τρικάλων ο Σάκης Παπαδόπουλος Reviewed by Momizat on .   Λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Σύριζα Σάκης Παπαδόπουλος συνεχίζει τις επαφές με τους πολίτες του Νομού Τρικάλων. Στις   Λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Σύριζα Σάκης Παπαδόπουλος συνεχίζει τις επαφές με τους πολίτες του Νομού Τρικάλων. Στις Rating: 0

“Αλωνίζει” το Νομό Τρικάλων ο Σάκης Παπαδόπουλος

“Αλωνίζει” το Νομό Τρικάλων ο Σάκης Παπαδόπουλος

 

Λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Σύριζα Σάκης Παπαδόπουλος συνεχίζει τις επαφές με τους πολίτες του Νομού Τρικάλων.

Στις συναντήσεις με τους κατοίκους των περιοχών έγινε διεξοδική συζήτηση για την επόμενη μέρα των εκλογών, την ανάγκη να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ εκείνος που με εντιμότητα και κοινωνική ευαισθησία θα κληθεί να εφαρμόσει τη νέα συμφωνία με τους δανειστές και να δώσει ένα τέλος στην φαυλότητα και την ασυλία του παλιού πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου.

Ο Σάκης Παπαδόπουλος τόνισε ότι η συμφωνία-μνημόνιο ήταν η μοναδική επιλογή για να σταθεί όρθια η χώρα και επισήμανε ότι πρέπει να αναζητήσουμε τρόπους εντός της συμφωνίας για να ενισχύσουμε την υγεία, την παιδεία και την αγροτική παραγωγή, κατανέμοντας τα βάρη της συμφωνίας με δίκαιο τρόπο στην κοινωνία.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή