"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

“‘Αλωσε” την Πόλη ο Ολυμπιακός

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένα ακόμα βήμα για τα… αστέρια! Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστές τους Ζοσέ Σα και Γιώργο Μασούρα επικράτησε της Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη με 1-0 και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Champions League.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη εμφάνιση στην έδρα της δευτεραθλήτριας Τουρκίας και απέδειξε περίτρανα ότι φέτος είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα! Μια σπουδαία εμφάνιση, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μένει απόλυτα ικανοποιημένος.

Τεράστια συμβολή στην σπουδαία νίκη των Πειραιωτών είχε ο Μασούρας, ο οποίος στο 53’ με μία φανταστική κεφαλιά νίκησε τον Γκιουνόκ και πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα, αλλά και ο Ζοσέ Σα, ο οποίος στο 92’ απέκρουσε πέναλτι του Βίτσκα!

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έπεσε σωστά στη γωνία του και κράτησε το μηδέν, ενώ και κατά τη διάρκεια του αγώνα πραγματοποίησε σπουδαίες αποκρούσεις στις μεγάλες φάσεις της Μπασακσεχίρ. Ο «φύλακας άγγελος» του Ολυμπιακού έδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι τη σπουδαία του κλάση και έβγαλε ασπροπρόσωπο τόσο τον Πέδρο Μαρτίνς, όσο και τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία το καλοκαίρι πλήρωσε την οψιόν και τον αγόρασε από την Πόρτο.

Οι Πειραιώτες δεν φοβήθηκαν ούτε στιγμή την Μπασακσεχίρ, έκαναν το παιχνίδι τους, «άλωσαν» την Πόλη και πλέον βρίσκονται πολύ κοντά σε μία μεγάλη πρόκριση. Το μόνο που απομένει πλέον για να φτάσουν στα πλέι οφ του Champions League είναι να υπερασπιστούν την έδρα τους στη μεγάλη ρεβάνς της 13ης Αυγούστου.

Με τον κόσμο στο πλευρό τους οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα δώσουν μια ακόμα ευρωπαϊκή παράσταση, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, στην οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Κράσνονταρ – Πόρτο. Στο πρώτο ματς που έγινε στη Ρωσία οι Δράκοι πήραν μια σπουδαία νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σέρχιο Ολιβέιρα.

Μπασάκσεχιρ (Οκάν Μπουρούκ): Γκιουνόκ, Κλισί, Καϊσάρα, Σετζού, Βιεϊρά, Τεκντεμίρ (63’ Αζουμπουίκε), Καχβετσί, Βίσκα, Ρομπίνιο, Γκούλμπραντσεν (69’ Ελία), Κριβέλι (82’ Μπα).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Ποντένσε, Βαλμπουενά (73’ Καμαρά), Μασούρας (83’ Μπρούνο), Γκερέρο (88’ Ελ Αραμπί).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης