Ανάμεσα στα καλύτερα νυφικά του κόσμου,δημιουργία του Τρικαλινού σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλου Reviewed by Momizat on .   Μόνο χαρά και περηφάνια μπορείς να αισθανθείς όταν μαθαίνεις τέτοιες ειδήσεις. Νυφική δημιουργία του Τρικαλινού σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλλου βρίσκεται α   Μόνο χαρά και περηφάνια μπορείς να αισθανθείς όταν μαθαίνεις τέτοιες ειδήσεις. Νυφική δημιουργία του Τρικαλινού σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλλου βρίσκεται α Rating: 0

Ανάμεσα στα καλύτερα νυφικά του κόσμου,δημιουργία του Τρικαλινού σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλου

Ανάμεσα στα καλύτερα νυφικά του κόσμου,δημιουργία του Τρικαλινού σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλου

 

Μόνο χαρά και περηφάνια μπορείς να αισθανθείς όταν μαθαίνεις τέτοιες ειδήσεις. Νυφική δημιουργία του Τρικαλινού σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλλου βρίσκεται ανάμεσα στις 15 καλύτερες όλου του κόσμου.
Ο «διαγωνισμός» πραγματοποιήθηκε αρκετό καιρό πριν από τον διαδικτυακό ιστότοπο «The Knot» – κορυφαίος για να μην πούμε.. μοναδικός σε θέματα γάμου. Μέλη του site λοιπόν έψαξαν και βρήκαν τα 15 καλύτερα νυφικά με μακριά μανίκια.
Μεταξύ των δημιουργιών βρίσκονται και των Oscar de la Renta, Badgley Mischka, Claire Pettibone, Maggie Sottero, Carolina Herrera κα.
Σε οτι αφορά στην δημιουργία του κ. Κωσταρέλλου απλά θα υπερθεματίσουμε για την δαντέλα που καλύπτει από άκρη σε άκρη το φόρεμα αλλά και για το εντυπωσιακό σκίσιμο στο μπροστινό μέρος.

Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

christos kostarellos

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή