Αναβάλλονται και στα Τρίκαλα όλες οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις Reviewed by Momizat on . Την ακύρωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Για προληπτικούς λόγους και έπειτα από τα τρία επιβεβαιωμ Την ακύρωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Για προληπτικούς λόγους και έπειτα από τα τρία επιβεβαιωμ Rating: 0

Αναβάλλονται και στα Τρίκαλα όλες οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις

Αναβάλλονται και στα Τρίκαλα όλες οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις

Την ακύρωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Για προληπτικούς λόγους και έπειτα από τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα στον νέο κορωνοϊό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Υγείας ακύρωσε όλες τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

«Αποφασίζουμε τη ματαίωση των εκδηλώσεων για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα όπως κάνουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

Σχόλια (1)

  • ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

    Ανόητες υπερβολές!!! Δεν ξέρω ποιοι μικρονοήμονες πήραν αυτή την απόφαση για την ματαίωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων υπό του φόβου του κορονοϊού. Παρατραβηγμένες ενέργειες που το μόνο που κάνουν είναι να ενσπείρουν πανικό άνευ λόγου. Με το ίδιο σκεπτικό αυτών των φωστήρων θα πρέπει εφεξής να απαγορευτούν όλες οι δημόσιες εκδηλώσεις, οι συναθροίσεις κοινού, οι αγώνες, οι συναυλίες, οι συνεστιάσεις, να κλείσουν τα σχολεία, οι βιβλιοθήκες, οι καφετέριες κλ.π. Τελικά η ανοησία και η υπερβολή πάνε μαζί!!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή