11 μόνιμες θέσεις στο Νοσοκομείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ένα βήμα πριν από την έκδοση βρίσκεται ο νέος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 1.209 μόνιμων υπαλλήλων σε νοσοκομεία και Kέντρα Yγείας όλης της χώρας. Το υ Ένα βήμα πριν από την έκδοση βρίσκεται ο νέος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 1.209 μόνιμων υπαλλήλων σε νοσοκομεία και Kέντρα Yγείας όλης της χώρας. Το υ Rating: 0

11 μόνιμες θέσεις στο Νοσοκομείο Τρικάλων

11 μόνιμες θέσεις στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Ένα βήμα πριν από την έκδοση βρίσκεται ο νέος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 1.209 μόνιμων υπαλλήλων σε νοσοκομεία και Kέντρα Yγείας όλης της χώρας.

Το υπουργείο Υγείας έδωσε το «πράσινο φως» και η σχετική προκήρυξη πηγαίνει για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο, προκειμένου να πάρει ΦΕΚ και να καθοριστεί η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων.

Η νέα προκήρυξη περιλαμβάνει 11 θέσεις στο Νοσοκομείο Τρικάλων και το Κέντρο Υγείας Πύλης.

Συγκεκριμένα:

1 Θέση ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

1 Θέση ΠΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

1 Θέση ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ

1 Θέση ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

3 Θέσεις ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

1 Θέση ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ

1 Θέση ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΟΠΤΡΙΩΝ-ΡΑΠΤΡΙΩΝ-ΓΑΖΩΤΡΙΩΝ

2 Θέσεις ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

Οι 1.209 θέσεις που προκηρύσσονται αφορούν όλες τις κατηγορίες εκπαίδευσης (πανεπιστημιακής, τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας, υποχρεωτικής) και δεκάδες ειδικότητες νοσηλευτικού, παραϊατρικού, τεχνικού και βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή