«Αναταράξεις» … στην ΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – 4,6 εκατ. τα κέρδη , 4 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι Reviewed by Momizat on . Αναταραχή επικρατεί στους εργαζόμενους της   Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων την ώρα που ο Πρόεδρος της ΕΑΣΤ Αχιλλέας Λιούτας ανακοινώνει ότι τα κέρδη τ Αναταραχή επικρατεί στους εργαζόμενους της   Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων την ώρα που ο Πρόεδρος της ΕΑΣΤ Αχιλλέας Λιούτας ανακοινώνει ότι τα κέρδη τ Rating: 0

«Αναταράξεις» … στην ΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – 4,6 εκατ. τα κέρδη , 4 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι

«Αναταράξεις» … στην ΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – 4,6 εκατ. τα κέρδη , 4 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι

Αναταραχή επικρατεί στους εργαζόμενους της   Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων την ώρα που ο Πρόεδρος της ΕΑΣΤ Αχιλλέας Λιούτας ανακοινώνει ότι τα κέρδη της Ένωσης ανέρχονται στα 4,6 εκατ. περίπου.

Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για τέσσερις μήνες περίπου .

Οι εξελίξεις στις σχέσεις Διοίκησης – εργαζομένων θα δοκιμαστεί τις προσεχείς ημέρες αφού η νέα πρόταση της διοίκησης κάνει λόγο για εθελουσία έξοδο και για εκ περιτροπής εργασία .

Την προσεχή Παρασκευή πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων προκειμένου να απαντήσουν στις προτάσεις της διοίκησης ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση της διοίκησης του σωματείου των εργαζομένων .

Σχόλια (3)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή