Δεξιός Ψάλτης : «Ανεμόμυλος» …. ο Δήμος Πύλης Reviewed by Momizat on . Πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της ομάδας Μαράβα ,αρνήθηκαν να ψηφίσουν πρόταση του Δημάρχου για καταδίκη του Κλεισθένη και της απλής αναλογικής . Υπέρ της απλής ανα Πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της ομάδας Μαράβα ,αρνήθηκαν να ψηφίσουν πρόταση του Δημάρχου για καταδίκη του Κλεισθένη και της απλής αναλογικής . Υπέρ της απλής ανα Rating: 0

Δεξιός Ψάλτης : «Ανεμόμυλος» …. ο Δήμος Πύλης

Δεξιός Ψάλτης : «Ανεμόμυλος» …. ο Δήμος Πύλης

Πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της ομάδας Μαράβα ,αρνήθηκαν να ψηφίσουν πρόταση του Δημάρχου για καταδίκη του Κλεισθένη και της απλής αναλογικής .

Υπέρ της απλής αναλογικής τάχθηκαν οι κκ Κώστας Ούτρας , Κώστας Μπαλατσούκας , Κώστας Κρούπης , Λαμπρινή Οικονόμου και  Νίκος Τόλιας .

Τελικά , με την «συμπαράσταση» τριών συμβούλων της αντιπολίτευσης Λέφας , Λαμπρογιώργος και Κουτσονάσιος το δημοτικό συμβούλιο τάχθηκε κατά του «Κλεισθένη».

Όλα δείχνουν πλέον ότι η απλή αναλογική θα αφήσει το αποτύπωμα της στις απερχόμενες δημοτικές αρχές. Έρχεται και θα σαρώσει πρόσωπα και συμπεριφορές . Όποιος δεν το κατάλαβε «κακό του κεφαλιού του» . 

Στο Δήμο Τρικκαίων μην περιμένετε να γίνει κάτι τέτοιο …Το δέλεαρ της αντιμισθίας που εφαρμόζει ο αγαπητός κ.Παπαστεργίου , είναι πολύ ισχυρό για να επιβάλλει άνετα την πειθαρχία .

Δεξιός Ψάλτης 

Σχόλια (1)

  • Β. Κ.

    Το…. πουλοβερ του Μαραβα ξηλωνεται!
    Θα τον κρατήσουν σε κωμα-ομηρια μέχρι τις εκλογές και μετά θα τον αποσυνδεσουν!
    Ήρθε η ώρα για νέους ανθρώπους, με σύγχρονες αντιλήψεις δημοκρατίας και συνεννόησης να τραβηξουν μπροστά ακολουθοντας τις απαιτήσεις των καιρων.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή