"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

«Ανοιγοκλείνει» η εθνική στα Τέμπη

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Την ώρα που θα χρειασθεί να ταξιδέψουν πρέπει να εξετάσουν οι οδηγοί καθώς από σήμερα θα εκτελούνται εναλλάξ εργασίες συντήρησης, τόσο στην παλιά όσο και στη νέα εθνική οδό, στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Έτσι από σήμερα το πρωί, θα είναι κλειστή η παλιά εθνική οδός λόγω εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας. Το βράδυ που θα παραδίδεται στην κυκλοφορία η παλιά εθνική, την ίδια ώρα θα κλείνει η νέα εθνική οδός λόγω εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1 και Τ2.

ΠΑΛΙΑ

Αναλυτικότερα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της παλιά εθνικής Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, από σήμερα Τρίτη έως και την Παρασκευή 1-12-2017, καθώς και από την Τετάρτη 6-12-2017 έως την Παρασκευή 8-12-2017, καθημερινά από ώρα 07:00 έως ώρα 19:00. Τις ημέρες και τις ώρες των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μόνο μέσω της νέας εθνικής οδού.

ΝΕΑ

Επίσης με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, από σήμερα Τρίτη ως την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, καθημερινά και από ώρα 22.00 έως ώρα 06.00 επομένης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δυο κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιείται από την παλιά εθνικό οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω Κοιλάδας Τεμπών).

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης