"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Ανοιχτή επιστολή της TrikkiPress προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας – “Η πολιτεία δεν μπορεί να μένει θεατής μπροστά στην αδικία – η πολιτεία υπάρχει για να θέτει κανόνες δικαίου”

lafarm

Σχετικά άρθρα

  Αγαπητέ Περιφερειάρχη , γνωρίζετε πολύ καλά ότι η περιοχή του Ασπροπόταμου ετοιμάζεται να παραδοθεί στις ανεμογεννήτριες.

Το ερώτημα αν θα παραμείνουμε αδρανείς απέναντι στον βιασμό της φύσης, προς όφελος των λίγων και ισχυρών, στον Νομό Τρικάλων είναι εξαιρετικά επίκαιρο.

Επειδή η προστασία του περιβάλλοντος και του πλούτου αυτού του τόπου και της χώρας είναι πολύ σοβαρή και βαθιά πολιτική υπόθεση.

Επειδή η καταστροφή που αναμένεται να προκληθεί από την εγκατάσταση των αιολικών πάρκων στις κορυφές του Ασπροποτάμου θα είναι τεράστια και δυστυχώς μη αναστρέψιμη.

Σας φαίνεται υπερβολικό; Μάλλον δεν έχετε δει πως, και τι έργα  εκτελούνται προκειμένου να στηθεί ένα αιολικό «πάρκο», αλλά δεν σας αδικούμε γι’ αυτό.

Η αλήθεια είναι πως είναι η πρώτη φορά που οι βιότοποι του Ασπροποταμου , απειλούνται από τη βιομηχανοποίηση.

Έχετε υποχρέωση μαζί με τους βουλευτές οι οποίοι “ποιούν την νήσσαν” και τους οποίους σε τελική ανάλυση κανείς δεν τους υποχρέωσε να είναι βουλευτές , τους δημάρχους Καλαμπάκας-Πύλης και να αναλάβετε να σηκώσετε το βάρος του θεσμικού σας ρόλου υπεύθυνα, με τόλμη και άποψη για την αποτροπή των παραπάνω ενεργειών ανοιχτά και δημόσια .

Δεν θα πρέπει να αποφασίσετε πάντα με μέτρο τη συνείδηση σας να εκφράσετε την δική σας άποψη επί του θέματος ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης