Αντεπίθεση Κ. Κρεμμύδα κατά Δημ. Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Κώστας Κρεμμύδας: «Το 2015 τα Τρίκαλα έλαβαν το βραβείο των 10 καλύτερων βιώσιμων πόλεων της Ευρώπης σαν να μην υπήρχαν πριν δημοτικές αρχές που αγωνίστηκαν να Κώστας Κρεμμύδας: «Το 2015 τα Τρίκαλα έλαβαν το βραβείο των 10 καλύτερων βιώσιμων πόλεων της Ευρώπης σαν να μην υπήρχαν πριν δημοτικές αρχές που αγωνίστηκαν να Rating: 0

Αντεπίθεση Κ. Κρεμμύδα κατά Δημ. Παπαστεργίου

Αντεπίθεση Κ. Κρεμμύδα κατά Δημ. Παπαστεργίου

Κώστας Κρεμμύδας: «Το 2015 τα Τρίκαλα έλαβαν το βραβείο των 10 καλύτερων βιώσιμων πόλεων της Ευρώπης σαν να μην υπήρχαν πριν δημοτικές αρχές που αγωνίστηκαν να κρατήσουν ζωντανό ένα καταχρεωκοπημένο δήμο και ταυτόχρονα να παράξουν έργο.
Ξαφνικά, με το που εκλέχτηκε δήμαρχος ο κ. Παπαστεργίου , η πόλη μας γέμισε με 40.000 ποδήλατα λες και πριν τα ποδήλατα ήταν άγνωστα στη μικρή μας κοινωνία.
Διαφημίστηκε η ανοικτή γραμμή αντιμετώπισης των προβλημάτων. Αναρωτηθήκαμε αν πρακτικά υπάρχει αποτελεσματικότητα; Πόσο χρόνο χρειάζεται π.χ. η αλλαγή μιας λάμπας;
Οι Τρικαλινοί σταματούν στις διαβάσεις . Εμπνευστήκαμε από τον κ . Παπαστεργίου και εφαρμόζουμε τον ΚΟΚ ή μήπως το κάναμε πάντα σεβόμενοι την ασφάλεια των πεζών;
Μας είπαν ότι υπάρχει εφαρμογή ,application, που μας επιτρέπει να εντοπίζουμε θέσεις πάρκινγκ . Προτρέπουμε τους συνδημότες μας να βγουν αύριο με τα κινητά στα χέρια και να προσπαθήσουν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους.
Όσο για τον ηλεκτρονικό έλεγχο σκουπιδιών και ηλεκτροφωτισμού , δεν αρνούμαστε την τεχνολογία, αλλά σημαντικότερο είναι να τα σκουπίδια να μαζεύονται και οι καμένες λάμπες να αλλάζονται.
Για το free wifi δεν το συζητώ…καμπάνα! Ο εχθρός των τηλεπικοινωνιακών εταιριών.

Σχόλια (1)

 • Nicostratos

  Επιτέλους!

  Γιατί κοντεύουμε να χάσουμε το μυαλό μας από την επιβολή και την υπερβολή μιας επίπλαστης, εικονικής πραγματικότητας του ταλαντούχο σε αυτό τομέα κ. Παπαστεργίου.
  Μας γεμίσανε success storιes οι φίλοι του Δημάρχου στα social media και στα ΜΜΕ!

  Ο κάτοικος των Τρικάλων μαθαίνει από τα τους Αθηναίους ότι ζει στην πιο έξυπνη πόλη, γιατί η καθημερινότητα του λέει το αντίθετο.
  Καλοί φίλοι, μονΑΚΡΙΒΟΙ…
  Αν ο κ. Κρεμμύδας αναδείξει την φούσκα που βιώνουμε, θα γίνουμε μάρτυρες μιας τεράστιας εκλογικής ανατροπής.
  Αν και ζούμε σε μια εποχή likeσμού και ο έτερος εκεί ζωγραφίζει

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή