Δεξιός Ψάλτης : Αντιδήμαρχος ή θεματικός αντιπεριφερειάρχης να γίνεις , γιε μου Reviewed by Momizat on . Το δικομματικό καθεστώς της μεταπολίτευσης εδραιώθηκε και συντηρήθηκε σε λογικές και πρακτικές που ουσιαστικά σε τελική ανάλυση ευθύνονται για την καταστροφή τη Το δικομματικό καθεστώς της μεταπολίτευσης εδραιώθηκε και συντηρήθηκε σε λογικές και πρακτικές που ουσιαστικά σε τελική ανάλυση ευθύνονται για την καταστροφή τη Rating: 0

Δεξιός Ψάλτης : Αντιδήμαρχος ή θεματικός αντιπεριφερειάρχης να γίνεις , γιε μου

Δεξιός Ψάλτης : Αντιδήμαρχος ή θεματικός αντιπεριφερειάρχης να γίνεις , γιε μου

Το δικομματικό καθεστώς της μεταπολίτευσης εδραιώθηκε και συντηρήθηκε σε λογικές και πρακτικές που ουσιαστικά σε τελική ανάλυση ευθύνονται για την καταστροφή της χώρας .

Μία τέτοια παλαιοκομματική αντίληψη ήταν και δυστυχώς είναι η κατακλυσμιαία έμμισθη στελέχωση της αυτοδιοίκησης και του κρατικού μηχανισμού (όταν ένα κόμμα γίνεται κυβέρνηση) με χιλιάδες μέλη του .

Δυστυχώς και παρά την οικονομική δυσπραγία που αντιμετωπίζουν οι Ο.Τ.Α. άλλα και οι Περιφέρειες με ελάχιστους πόρους για έργα και κατασκευή υποδομών,φροντίζουν να εξαντλούν όλα τα περιθώρια που τους παρέχει ο νόμος για τον αριθμό των αντιδημάρχων και θεματικών αντιπεριφερειαρχών .

Σε μια περίοδο που ο φορολογούμενος πολίτης στενάζει οικονομικά ,οφείλουν να αντιληφθούν κόμματα και αυτοδιοικητικοί άρχοντες ότι η διεύρυνση της πολιτικής τους επιρροής δεν μπορεί να γίνεται με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή