Αν η Ελλάδα θα έχει μέλλον εξαρτάται από κάτι νέους σαν τον Αντετοκούνμπο. Reviewed by Momizat on . Παιδιά από όλον τον κόσμο που μεγαλώνουν εδώ και αναγνωρίζουν αυτόν τον τόπο ως δικό τους. Και τον αναγνωρίζουν σε πείσμα όσων υπέφεραν από τους Ελληναράδες που Παιδιά από όλον τον κόσμο που μεγαλώνουν εδώ και αναγνωρίζουν αυτόν τον τόπο ως δικό τους. Και τον αναγνωρίζουν σε πείσμα όσων υπέφεραν από τους Ελληναράδες που Rating: 0

Αν η Ελλάδα θα έχει μέλλον εξαρτάται από κάτι νέους σαν τον Αντετοκούνμπο.

Αν η Ελλάδα θα έχει μέλλον εξαρτάται από κάτι νέους σαν τον Αντετοκούνμπο.

Παιδιά από όλον τον κόσμο που μεγαλώνουν εδώ και αναγνωρίζουν αυτόν τον τόπο ως δικό τους. Και τον αναγνωρίζουν σε πείσμα όσων υπέφεραν από τους Ελληναράδες που υπεραναπληρώνουν τη θλιβερή τους ύπαρξη, κραδαίνοντας ένα ένδοξο παρελθόν του οποίου είναι υποτίθεται, κληρονόμοι.

Όλους εκείνους που θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους επειδή έτυχαν να γεννηθούν σε ένα μέρος ή με (πιο) λευκό χρώμα δέρματος και από χθες συνωστίζονται στο προφίλ του Μακρόν στο fb για να εκφράσουν τη δουλικότητά τους απέναντι στον ισχυρό που τους χάρισε ένα καθρεφτάκι.

Το μέλλον όμως δεν ανήκει σε αυτούς, αλλά στους Αντετοκούνμπο, είτε είναι σταρ του ΝΒΑ, είτε δουλεύουν στον φούρνο της γειτονιάς. Και οι Γεωργιάδηδες και οι Καλέμηδες, όσο και αν φωνάζουν και αν ασχημονούν σε βάρος τους, δεν αντιπροσωπεύουν παρά το χθες. Ένα σαπισμένο πτώμα που ξερνάει τη δυσοσμία του δεξιά και αριστερά, επειδή κανένας δεν αντέχει να το θάψει.

ΓΤ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή