"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Απάντηση προς την TrikkiPress από την “Ελληνική Αυγή”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αγαπητή  ιστοσελίδα Trikki press. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα “καλά σας λόγια”, και την “χάρη” που μας κάνατε να ασχοληθείτε με την παράταξή μας. Θα μοιραστούμε μαζί σας μερικές σκέψεις μας, με την ευχή, ότι θα τις δημοσιεύσετε όπως “οφείλετε”..

Στην θέση σας (σαν ιστοσελίδα που “πρόσκειται” στην αριστερά) καλό θα είναι να προβληματίζεστε για άλλα πράγματα.

Όπως για παράδειγμα, ότι η τοπική αριστερά  νοσεί βαρύτατα,και το ένα κομμάτι της,  δεν μπορεί ούτε ψηφοδέλτιο να συγκροτήσει χωρίς την στήριξη του ΠΑΣΟΚ (η ΚΙΝΑΛ, η όπως αλλιώς λέγεται αυτή την περίοδο), και το άλλο κομμάτι της μια από τα ίδια.

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα”. Κούρασε και κουράστηκε (σιγά μην το παραδεχτεί φυσικά). Θα συμφωνήσουμε μαζί σας, ότι η τοπική κοινωνία πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέφτη, και να δει αν θα πρέπει να δώσει ακόμη μια ευκαιρία σε όλους αυτούς, που έφεραν τον Δήμο σε αυτό το χάλι, και εμείς ξέρετε, δεν είμαστε μέσα σε αυτούς που άσκησαν την παραμικρή “εξουσία” στον Δήμο.

Δεν ξέρουμε αν σας “συγκινούν” τα έργα και η ημέρες του νυν Δημάρχου, γιατί αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καλό θα είναι μέσα από την ηλεκτρονική “γραφίδα” σας, τώρα που είναι και η τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου, να το τονίσετε με έμφαση (συγγνώμη για το θάρρος μας να σας δίνουμε συμβουλές), καθότι θεωρούμε ,πως τυχόν επανεκλογή του,θα είναι πολύ πιο βλαπτική για την πόλη από ότι η δική μας παρουσία στο Δημοτικό συμβούλιο..

Θα μπορούσαμε να γράφαμε πολλά, αλλά βλέπετε και ο χρόνος και ο χώρος είναι περιορισμένοι.

Κλείνοντας, θα σας πούμε, πως κατά μια εκδοχή, το μαύρο είναι το χρώμα της σοφίας, και πως εμείς οι “κακοί” και οι “φασίστες”  είμαστε πρόθυμοι και ανοιχτοί στον διάλογο.

Άλλωστε μια μικρή κοινωνία είμαστε και καλό θα είναι να κουβεντιάζουμε μεταξύ μας, και όχι να “μαυριζόμαστε” λεκτικά.

Ελπίζουμε (αν και η ελπίδα κατά τον Αριστοτέλη είναι το όνειρο του ξύπνιου) να έχουμε έναν καλό διάλογο μαζί σας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τερας προσπαθει να παρουσιαστει με αγγελικο προσωπο! Να μη μασησει ο λαος. Να μην αφησουμε το λογο τους να φτασει οπουδηποτε .Τους ΑΠΟΜΩΝΟΝΟΥΜΕ και τους ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ σε καθε γειτονια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης